Seherronya melisaninannesi bizim evde çok soğuk olmaz buraya yeni taşındım yalıtım falan varmış bende orta kalınlıkta alıcam sanırım 1.7 olan yetiyomuş anneler öyle diyor :))
Seherronya dewamkee sen beni unuttun artık eskisi gibi girmiyooon kendine başka kankalar mı buldun yoksa boynuzlarım kaşınıyooor 😂😂😂
Deletedmom_36 Seherronya seherrr bana munasip bir vaktinde senin kizin yataginin resmini atabilirmisin😁benim instgramim yok o gun cok arastiramadim gebze de oturuyorum dedigin yere yaptiricam bende insallah😁icinde sende yatabiliyomusun burda birkac kisi cokuyor falan dedi de tereddut ettim🙄
Seherronya Deletedmom_36 sen yeterki iste kuzum ben hemen müsait olurum 😂😂yatağımız bu canım altıda yavru yataklı bende yatıyorum kızımla çökme falan yaşamadık gayet kaliteli şiddetle tavsiye benden 🥰🥰🥰
Erencinarinannesi Seherronya ben geçen kış lcw kullandım çok memnun kaldım bu kış da yine lcw dan alıcam benim oğlum Temmuz doğumlu bu yılki uyku tulumunu 2 yaş alıcam
Deletedmom11 Seherronya bende bu ay almayı düşünüyorum. Beşiğine döner diye bekledim ama dönmedi . Kapılı olanlardan yaptırıcam bende 😁 ama bebeyle beraber sığarmıyız ölçüsü kaç olmalı onu araştırıyorum. E malum bu karın büyüyecek 😁😁
Seherronya Deletedmom11 bizimki 90*190 canım gayet ideal ama dediğin gibi karın büyüdükçe gir çık zor olacak 😌😌😌
Karpuzreceli Oflu61 merhaba yeni anneyim bu bahsettiginiz tog degerleri anladigim kadariyla kalinlik derecesi ,yalniz ben almak istedigimde hic urun aciklamalarinda bunlari goremiyorumbana rica etsem link atarmisiniz dedığınız tulum nasıl oluyor?
Oflu61 Karpuzreceli https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/4015197/668024 Benim aldığım bu alt kısmında yazıyor genelde tog değerleri canım
Ur1987 Seherronya bende e bebekten aldım kalınlığı ideal çokta güzel eşim 1 yaş almış tam oldu bizimkine 14 aylık suan kalıpları büyük biraz sanırım küçük gelir diye düşündüm ama oldu kaç tog olduğunu bilmiyorum yazmıyordu
Deletedmom_36 Seherronya ay cok tatlisss☺️☺️Tam olarak bizim istedigimiz model sormasi ayip nekadar☺️
Deletedmom348 Seherronya Lcw uyku tulumu daha iyi bence. Ebebekte ki pratiksin. Benim kızım üstünü asla örttürmez. Çorap çıktı ayak açıkta kaldı derdi de yok
Deletedmom11 Seherronya bende o ölçülerde yaptırmayı düşünüyorum altı ikinci bir yataklı olandan. En azından düşermi riski olmasın, dış kenarlarınada yastık koyarım oralara düşersede yine bi sorun olmaz
nurarslnn Seherronya ben geçen sene civillden kujjuu aldım aldıgım gibi iade ettim aşırı terletti hem ince hem kalın almama rağmen. En iyisi owli marka araştır canım bi
Seherronya Deletedmom11 canım düşer diye korkma bu kızlar çok akıllı :) benimki bir iki kere düştü ama zaten önlemimi almıştım yastık vardı . Bir kaç kereden sonra öğrendi şimdi kendi tutunup iniyor aşağıya :)
Volmine Seherronya bence koşun gelene kadar yanı Ocak olana kadar zaten 18 aylık olacak dimi ben alacağım ama duruma göre belkim yorganını üzerinde tutar normal de hiç bir şey tutmuyor üzerinde hep atıyor bakalım bende almayı düşünüyorum.
Deletedmom11 Seherronya ya gökçe gözü kapalı yürüyor uykudan kalkınca yarım saat gözünü açamıyor 😁 Diğer beşiğin koruması kendi boyunda olmasına rapmen nasıl ettiyse 4 kez atladı beşikten o yüzden aslında 😂
arzuuu Seherronya lcwaikiden aldim ven gecen sene kasim da 1 yasindaydi 18-24 almistim tam iyiydi bu sene 2 yasinda 24 -36 alirim