Seherronya Kızlar uyku tulumu alacağımda malesef mağazaya gitme şansım yok netten alacağım. Sizce hangisi daha iyi siz hangisini kullandınız kızım 1 yaşında tam beden mi alayım yoksa büyük mü ? Şimdiden teşekkürler 🥰
Deletedmom11 Seherronya kuzum ben gökçeye civilden kujju bebek uyku tulumu aldım. 12-18 ay olandan aldım kalınlığıgüzeldi. artık bizimki üst örttürmüyor o yüzden bana ideal ama senin kız nasıl bilmiyorum bi kalınlığını incele istersen. Birde kış çıkana kadar 6-7 ay kullancağı için. 12-18 veya 18 diye alabilirsin ben öyle yaptım güzelde oldu:)
Oflu61 Seherronya bende ikisi arasında kalmıştım ama lcw aldım. 1,7 tog iyidir diye düşündüm. Kızım 14 aylık olacak ama 18-24 aldım rahat yatsın tüm kışıda çıkarsın diye
melisaninannesi Seherronya benim de kızım bir yaşında Seherronya😍 ben e bebekten aldım çok beğendim. 1,5 yaş aldım çiçekli sarılı falan. Orta incelikte bir tulum. Henüz kalın almadım çok terliyor çünkü
Seherronya Deletedmom11 bizim kızda üstünü örtmüyo 2.5 tog sanırım çok terletiyomuş 1.7 ye bakıyorum çünkü eşimde bende sıcağı sevdiğimiz için kombiyi baya açıyoruz :)) civile hiç bakmadım şimdi orayada bakayım 🥰
Deletedmom11 Seherronya benim migrenim var kombi sıcağını pek sevmem o yüzden üşüdükçe kıyafet kalınlığını değiştirmeyi tercih ediyorum 😄
Deletedmom11 Seherronya ha bide şey var. Eşim alıştırdı artık gökçe beşiğinde yatmıyo. Yere yorgan serdik onun üstünde kendi başına uyuyo. Bazenparkenin üstüne dönüyor. O yüzden biraz kalın tercih ettim 😁
Karpuzreceli Oflu61 merhaba yeni anneyim bu bahsettiginiz tog degerleri anladigim kadariyla kalinlik derecesi ,yalniz ben almak istedigimde hic urun aciklamalarinda bunlari goremiyorumbana rica etsem link atarmisiniz dedığınız tulum nasıl oluyor?
Furkansmomy Pinar4063 ikisini de kullandım lcw kesinlikle 👍👍 e bebeginki kuması hemen pot pot oldu pütürlendi eskimiş gibi sanki cok kullanmısız gibi oldu bikaç yıkamada
Seherronya melisaninannesi bizim evde çok soğuk olmaz buraya yeni taşındım yalıtım falan varmış bende orta kalınlıkta alıcam sanırım 1.7 olan yetiyomuş anneler öyle diyor :))
birbulutannesi Seherronya ben civil den aldım bir de oradakilere bakın dısarı çıkarken de giydiriyorum eve gelince eli ayağı hala sıcak olmus oluyor
Furkansmomy Seherronya tabiki lcw tog en yüksek olanı almıştım gecen kış 1 yaşındaydık cunku gece üstünü açarak yatıyo üşür diye…pufidik pufiidik rahatca kullandık bu sene bida alıcam
cydcvk Furkansmomy kaç tog aldınız. İçine ne giydirdiniz. Gerçekten sıcak tutuyo mu ya sanki üstüne bişey örtme isteği doğar bana🙃
Seherronya Deletedmom11 ya benim kızda yerde yatıyodu çünkü aşırı döndüğü için yatağına koyamıyoduk bi bakıyorum taaa kapının ağzına kadar gelmiş döne döne 😂 ama inat ettim yatağına alıştırdım şimdi zaten yatak montessori rahatça dönüyo kendi inmeyide öğrendiği için rahat ediyorum 😂😂
Furkansmomy Pinar4063 rica ederim ben de alıcam bi tane ince penye var şuan onu kullanıyorum bi tane de toglu var kışın yorgan gibi onu giydi bitane daha toglu alıcam gecen hafta magazaya gittiğimde toglu bir çeşit vardı ama 100 tl idi cok pahalıydı kışa yakın indirime giriyo
_yaseminturann Seherronya canım ben lcw den cok memnunum hep nettwn alıyorum bedeni birebir oluyor yani kendi yaşı neyse o bizde boy sorunu oldugu için mecbur büyük alıyorum :) e bebek ‘ide yenidoğanken kullanmıstım o da fena değil ama tercihim genelde LCWaikiki:)
mom20 Seherronya lc waikiki 1.7 tog alıyorum uyudıgı oda 22-23 derece oluyor .. tam beden alma yorgan gibi düşün en az 2 beden büyük al ☺️ Bnm oğlan 16 aylık ben 4-5 yaş alacağım bu sene mesela
mom20 Seherronya normalde lc den kaç beden giyiyorsa 2 beden büyüğü al bence 12-18 giyiyorsa 24-36 gibi ☺️
Deletedmom_36 Seherronya seherrr bana munasip bir vaktinde senin kizin yataginin resmini atabilirmisin😁benim instgramim yok o gun cok arastiramadim gebze de oturuyorum dedigin yere yaptiricam bende insallah😁icinde sende yatabiliyomusun burda birkac kisi cokuyor falan dedi de tereddut ettim🙄
Deletedmom11 Seherronya bende bu ay almayı düşünüyorum. Beşiğine döner diye bekledim ama dönmedi . Kapılı olanlardan yaptırıcam bende 😁 ama bebeyle beraber sığarmıyız ölçüsü kaç olmalı onu araştırıyorum. E malum bu karın büyüyecek 😁😁
Seherronya dewamkee sen beni unuttun artık eskisi gibi girmiyooon kendine başka kankalar mı buldun yoksa boynuzlarım kaşınıyooor 😂😂😂