defnesmomm Seherronya dün ben lcw den aldım, mağazada yerinde görerek alınca karar vermek daha kolay oluyor. Bence çok güzel, kışın işimizi görecek eminim ki 🌸
Seherronya defnesmomm bende mağazadan alışveriş yapmayı daha çok seviyorum aslında ama şu süreçte gitmekte istemedim ancak hafta sonu müsait olabiliyorum o zamanda ekstra dolu oluyor çarşı falan ://
defnesmomm Seherronya benim de kızıma gelen hediyeler vardı, hepsi yazlık kıyafetti, onları değiştirmek için gittim, kışlık bir sürü şey aldım. Yoksa ben de online yapıyorum tüm alışverişleri. Bence içinize siner lcw den alırsanız, ben çok beğendim.
Furkansmomy Pinar4063 rica ederim ben de alıcam bi tane ince penye var şuan onu kullanıyorum bi tane de toglu var kışın yorgan gibi onu giydi bitane daha toglu alıcam gecen hafta magazaya gittiğimde toglu bir çeşit vardı ama 100 tl idi cok pahalıydı kışa yakın indirime giriyo
Oflu61 Karpuzreceli https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/4015197/668024 Benim aldığım bu alt kısmında yazıyor genelde tog değerleri canım
Oflu61 Karpuzreceli ev cok sıcak olmazsa yapmaz. Zaten cogu uyku tulumu elyaf dolgulu. Pamuklularıda var ama kolay bulunmuyor bide braz pahalı
Seherronya dewamkee noldu kuşum niye giremiyosun çok mu yoruyor seni bebişler valla ben sıkıntıdan giriyom :/ tek kaldım buralarda eskiden ne güzel hep annemlerle birlikteydim
dewamkee Seherronya valla bebeklerden firsatim yok kucuk ayni anda 2 dis cikariyor mahvetti beni. Bu aralar surekli yandayim yünler vardi felan ne bilim yaa rahat rahat kafa dagitamiyorum
Seherronya dewamkee biizmkide diş çıkarıyo bitanesi patladı diğeri kaldı daha. İşlerini bitirde rahatla çokta yüz verme kaynanana herşeyi sana kitlemesin
dewamkee Seherronya napim ya kaynim da gitti kaldi benim ustume . Aksam bizde kalacak . Bana diyor ozgu benimle kalsin aksam bizim evde ikimiz yatalim. Dedim ben kizim olmadan uyuyamam . Sen gel kal
Eminetavsan Seherronya ben lcwdn almıştım 1 yasondaydı 3 4 yas aldım geniş geniş yatsın bunaltmasın diye
Tugbadrsn Seherronya bence büyük beden al bende alıcam hatya trendyoldan baktım termal olandan almayı düşünüyorım ama e bebekte varmı bilmiyorım yarın uprucam sorarı yazarım snaa benim oğlum çok terlediği için termal birazda bütük beden alıcan 1 yaş sınrasında rahat giysin diyr sonuçta patiksiz ys rahat olur
Seherronya Tugbadrsn canım sipariş verdim lcw den 1.7 tog 24-36 ay arası aldım ama sanırım büyük gelicek eğer bu büyük gelirse saklıcam seneye bi küçüğünü alıcam :)