mamAras Gul34 onlar yolculuk için ama çok küçükler bana daha büyüğü lazım ama dediklerinizdende almam lazım teşekkür ederim❤️😊
mamAras Deletedmom379 ya hani mesela aptamilde silme kaşık koyarken kaşığı sildiğimiz yer var ya o olan kavanoz arıyorum😂hani tepeleme ve silme kaşık deriz ya bazı mama kutularında o silme yeri var bende öyle kavanoz arıyorum😂😂😂
mamAras Kitapkurdumom işte ben aşırı üşeniyorum biara similac kullanıyodum onun kutusunda yoktu bıçakla yapıyodum bana eziyet gibi geliyo😂
petek-badee mamAras yaaa silme yapmasak mesela hani siz baya baya silme yi bıçakla yapıosnz falan acaba az daha dolu olmasının zarar var mı ölçekte? Ben öyle detaylı silme yapmıorm da neden acaba yanls mı yapıorm
Fundafatma mamAras ilk doğunca Aptamil almıştım sonra Bebelac a döndük bende Aptamil kutusuna boslatiyordum şuanda da sma kullanıyorum zaten
mamAras kimyageranne canım bunlar yolculukta dışarda çok güzel olur haklısın ama ev için büyük gerekiyor🥺
Fundafatma mamAras işte bu yüzden sma ya geçtim ben mamanın tadida güzel Aptamil pek içmedi benimki doğunca almıştım da
mamAras petek-badee kabız olur dedi dr bana bende ilk zamanlar tepeleme koyuyodum kabız oldu zor düzene girdi🥺
GoGirl mamAras 2 cocuk mamayla buyuttum kasigi doldurup kutunun kenarına vuruyodum zaten fazlalik dökülüyor silme oluyor buyukte aptamil kullandim hic o silme yerini bilmemem🙈 simdi hipp kullaniyorum yeni mi cikti acaba
mamAras petek-badee rica ederim bilmemek normal bende öyle koyunca besleyici oluyo sanıyodum ama tersiymiş bundan sonra dikkat edersiniz😊❤️