Mysunshines17 mamAras Ben bıçakla silme yaptığım zaman kaşığın içine sıkışıyor ve sonrasında biberon da ne yaparsam yapayım erimiyor bir türlü topak topak kalıyor bu yüzden göz kararı silkeleyerek kullanıyorum mama olcegini sizde oluyor mu böyle bir durum
GoGirl mamAras 2 cocuk mamayla buyuttum kasigi doldurup kutunun kenarına vuruyodum zaten fazlalik dökülüyor silme oluyor buyukte aptamil kullandim hic o silme yerini bilmemem🙈 simdi hipp kullaniyorum yeni mi cikti acaba
mamAras GoGirl o kavanozun içindeki çıkıntı yeri var ya ordan silme yapılıyor hipptede var senelerdir var😊 ben sizin dediğiniz gibi yaptım ama tam olmuyo😂😂
mamAras Cicismoms https://ty.gl/dbsczya bende aldım hepsiburadadan, 51tl. Trendyolda 3 tl fazla +kargo ücreti var
mamAras Cicismoms henüz gelmedi ama yorumları çok iyidi koca mamayı taşımaya gerek kalmaz, 3 bölmeli mavi bir kap avent ölçekli mama kabı yazınca çıkıyor
GoGirl mamAras bana hic lazim olmadi hatta biraz once denedim o kismi kaba vurmakta ayni etkiyi yaratiyor 😅 zaten kabızlık durumu cocuktan cocuga degisen bir durum cunku ayni suya 1 olcek fazla koyup icirenlerde var cok kusanlara doktor oneriyor
mamAras GoGirl bizimki kolik kuzu o yüzden çok dikkat etmem gerekiyor belki kolik olmayan bebelerde çok sorun yaratmaz🌸😊😊
Kuzey-41 mamAras bende bebelac kullaniyorum aynen kabı yok onların bende kapaklı teneke kutulardan aldım onlara koyuyorum silme yeri yok tabiki ama ben hic silme yaparak koymadim mamayı o yüzden problem yok benm icin
mamAras Kuzey-41 benimki kolik en ufak cc/ölçek ayarında kabız oluyo o yüzden çok dikkat etmek zorundayım, vallahi rahat çıkan pırtların kıymetini bilin😂🧿
Kuzey-41 Ozlmre bende öle hiç silme yapmadim dogdugundan beri göz ayarı silme yapip koyuyorum bende 🤷🏻♀️😀
Damlapilatin2020 mamAras ben ilk SMA aldım teneke kutu mama ayar cikintisi da var bide silikon kapaklı kesinlikle açılmaz ve bayatlamaz. Ondan sonra bebelac aldım onu içine döküp kullanıyorum
melasya Damlapilatin2020 bende aynısını yapıyorum ama o silme katında mama hep kalıyo çıkaramıyorum yıkayıncada su kalıyo nasıl yapıyosunuz siz.