Kızlar selam,
bir güncelleme bırakayım dedim.
dün akşam carrefour’da indirimde görünce prima aktif bebek külot bez aldım denemek için.
ilk izlenimim çok ince bir bez. daha önce sleepy, molfix denemiş biri olarak onlara nazaran inanılmaz ince. zaten sleepy kalın ve bariyerleri tahrişe sebep olabilicek kadar sıkı bir bezdi. molfixte mantar olmuştuk…
prima’nın külot bezini baya ince buldum. yok gibi şu an üstünde.
parfüm kokusu mevcut evet ama tahmin ettiğimden daha az bi koku aldım. premium care’da da parfüm kokusu var mesela. şu anlık rahatsız etmedi beni, tabii bebeğimin cildine etkisini göreceğiz, umarım herhangi pişik, tahriş vs sebep olmaz.
bel kısmı çok yumuşak. daha önce premium care külot bez almıştım, onun da yumuşacıktı. ona yakın bir yumuşaklığı var.
sleepy ve molfixle mukayese edilemez çünkü onların bel kısmı çok sıkı ve sert. bunda bariz yumuşacık.
premium care ve pampers pure da 5 numara kullanıyoruz, külot bez sıkabilir diye 6 numara aldım, rahat oldu.
şimdilik bunlar, herhangi aksi bi durum olursa yine burayı güncellerim. herhangi aksi durumla karşılaşmazsam (pişik, tahriş, pütürlenme, mantar, sızma) bu bezi almaya başlarım gündüz için.