NazAyris merhaba, çok çok uzun zaman sonra görüyorum yorumunuzu lütfen kusura bakmayın.
bu posttan sonra premium care aldım, sabahları onu kullandım ama gece hep pampers pure kullanarak devam ettim. tamamen pampers pure kullanmak gibi bi niyetim var ama bilmiyorum, daha da artmış fiyatı ve sık sık değiştiriyorum gün içinde, verdiğim paraya yazık olacak. bazen bezi bağlıyorum, yemek yiyor, üstü başı kirlendiği için direkt duşa gidiyoruz ve daha bez hiç ıslanmamış oluyor ama ben atıyorum. böyle de bi huyum var. kremlediğim için o krem tekrar temas etsin istemiyorum ve bezler hava aldığında içeriği de bozuluyor. o yüzden yeni bez takıyorum.
bu ay tekrar bu konu hakkında araştırmaya girdim, yoruldum cidden ama yapıcak bir şey yok. Goon almayı düşündüm aslında sabahları kullanmak için. gece kullanımına çok uygun değil ama gündüz kullanılabilir, o da çok iyi bir bez. denemediyseniz tavsiye ederim.
ıslak mendil konusunda da,
içeriği değişmeden önce unibaby kullanıyordum ben de ve çok memnundum. keşke içeriği değişmeseydi, her anlamda tatmin edici bi ıslak mendildi çünkü.
sleepy aldım ama onu beğenmedim, genel olarak sleepy ürünlerini beğenemiyorum tamamen benimle alakalı sanırım… yeni çıkan yeşil paket ıslak mendilden de aldım ama bence asla özel bölge temizliğinde kullanılmamalı mesela.
sonra pampers aqua pure ıslak mendile geçtim, uzun süre de kullandım çünkü piyasadaki içeriği temiz olan ve ulaşılabilirliği kolay olan mendillerden biriydi. sonra onu da bıraktım çünkü resmen suyunu sıkıp öyle siliyordum, vıcık vıcık su içinde bi mendil.
sonra deep fresh probiotikle tanıştım, hatta bimden aktüel ürün olarak almıştım. efsane ötesi bi mendil. muhendisinogluna da sordum hatta, o da sonra incelemesini yaptı ve o da içeriği temiz dedi.
şu an deepfresh kullanıyorum, bulamazsam aqua pure :)