Desbildemates Hemşire bugün çağırdı götürdüm 8 ay 11 günlük kızım kan aldı değeri 10 dedi bebeklerde zaten 10-12 arası olması gerekiyormuş bizimki normal bende kan ilaçı hiç vermedim genelde keçiboynuzu özü pekmezi veriyordum kan damlası verdi arada verecem artık
Ysmn_dmrci58 Desbildemates keçiboynuzu özü ile keçiboynuzu pekmezi aynı mi acaba? Ben eczaneden satilandsn aldım hünnap keçiboynuzu özünü ama bide pekmezini mi almam lazım
Sezinnur Ipegim hiç içmek istemiyor. Birde kansız mi değil mi bilmeden ilaç kullanmakta çok mantıklı gelmiyor.
Ipegim Sezinnur içirmeyin toz var yemeklerine katıyorsunuz diş de boyamıyor ayrıca bu tarz takviyeler çok önemli zararı olmaz yani kullanın
Ssevey Sezinnur Bende istemeyerek götürdüm kan ilacını da düzensiz veriyordum sonra bıraktım ve demir eksikliği çıktı bebeğimde gelişim açısından da önemli demir o yüzden götürün derim hemen hızlıca alıyolar içeri zaten
Eylulbebek Sezinnur zoeunlu değil benim doktorum yaşında uygyn gördü bence yaşında yaptır 3 ay var zaten demiri d vitaminini düzenli kullan benim bebeğin içmiyordu ama d ve demir çok düşük çıktı şimdi mecbur kullanıyorzu toparlanması lazım dedi en kötü yediğine karıştır gene ver dedi
Dln49 Sezinnur kızım 8 aylık 10 günlük Ken sağlık ocağında kan tahlili yaptırdık hepatit b aşısı tutmamış tekrar yaptırmamız gerekiyormuş
Sezinnur Dln49 aaa aşinin tutup tutmadığı da mı anlasiliyormus şaşırtıcı🤔 saglikocaklari da yapıyor demek tahlili.
Ysmn_dmrci58 Sezinnur götür cnm. Bende idrar şüphelendiğim için devlet acile gittim sakın oluyor diye hemen kan aldılar bende düzensiz veriyordum damlayı 8.5 aylık kızım kansızlık cıktı doktor hemen anladı düzensiz veriyorsun belli pekmezle birlikte 15 damla ver dedi bana. Bi baktır derim
Sezinnur Ysmn_dmrci58 😭 üzüldüm şimdi. Bizim ki de kansız çıkar ozaman. Emmiyor ztn hic. Mamayla besleniyoruz. Ek gidyla da çok aramız yok.
Eserkaracan Sezinnur evet oğlum 8 ay 10 günlük bugün rutin kontrol verdi hemşire hastaneye götürün rutin kan tahlilleri yapılsın dedi ben de ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum da açıkçası kalabalık yerlere girmekten
Deletedmom_6 Sezinnur bizim doktorumuz rutin kan tahlillerinin 6. Ayda yapılıp ona göre kan ilacı verilmesi gerektiğini söyledi Fakat öncesinde kullanmak isterseniz de öneririm herhangi bir zararı olmaz dedi, sağlık ocağı da 4. ayda başlanması gerektiğini söyleyince biz başladık 4. Aydan bu yana kullanıyoruz şuan 5 aylığız.
tospikinannesiii Sezinnur hastaneye gittiğinizde doktor gormuyo zaten kan verilen yerden hemen kan verip çıktık eşim aldı sonucunu ozelde yaptirmistik bzde . Kalabalık olmayan saatleri tercih edebilirsiniz
EP- Sezinnur aynen cnm götür önemli çünkü tam kan sayımı, hematokrit değerleri bize Allah korusun herşeyin habercisi olur , ben her ay götürdüm kontrolüne önlemimi alıp , şuan 7.5. Aylığız 9. Ayda kan alımına mutlaka götürücem