tospikinannesiii Sezinnur hastaneye gittiğinizde doktor gormuyo zaten kan verilen yerden hemen kan verip çıktık eşim aldı sonucunu ozelde yaptirmistik bzde . Kalabalık olmayan saatleri tercih edebilirsiniz
EP- Sezinnur aynen cnm götür önemli çünkü tam kan sayımı, hematokrit değerleri bize Allah korusun herşeyin habercisi olur , ben her ay götürdüm kontrolüne önlemimi alıp , şuan 7.5. Aylığız 9. Ayda kan alımına mutlaka götürücem
zerrinyurt Sezinnur bizim 1 yasinda yapildi 9. ayi da dr na sormustuk 1 yasi da olacak dedi birdahakide 2 yasinda olucak
minnosvetontis Sezinnur bizim aile hekimi allaha emanet acikcasi asilarda bile biz arariz yeni ayinangirdi asi tarihi verir vs. Oyzifen ben kendim doktoruna het ay rutin olmasada goturuyorum orda hallettik kan tahlilletini 8 ayda bakili sukur dusuk deger yok d3 kesmemi soyledi sadece kan ilac sidefere devam dedi. Ama aksatmayin canim aslnda bize 6 ayda yapicakti ben 8 aya ertelemstm aksaadn yapin canim. Birde bize 1 yasnda bidha bakariz kan degerlerine demisti 4 5 ayda bir aslnda bakilda iyi olurr