Emine1002 _yaseminturann kız erkek cocugumun 7 yaşına kadar nasi uzatayım 😂 onu bilmiyorum duymadım hiç canim
kivirciginannesi Nuraysenur yapıyla ilgili galiba benim oğlumun 1 senede anca uzamıştı, ama şuan 2 yasında şuan hızlı uzuyor
Nuraysenur kivirciginannesi kısa vadede eski haline gelse yeter😂 kız çocuğu olunca insan endişeleniyor 🙄
ppzeynep Benim saçımı bebekken kazımışlar jiletle. Mısır püskülü gibi saçım var. Kardeşimin saçına hiç karışmamışlar. Maşallah gayet de güzel saçları var. İnanmıyorum böyle şeylere. Kızımın saçlarını hiç kesmedim. Saçın azlığı çokluğu, gürlüğü hepsi genetik.
Nuraysenur ppzeynep evet bir faydası yok bence de. İlk kızımın saçları çok güzeldi kalın telliydi kazitmadim sadece uzadıkça önlerini kestim hala çok gür ve güzel saçları var. ikinci kızımın saçları ip gibi incecikti önleri uzadı arkaları döküldü. Sadece önünde saç telleri kalan kel dedelere benzedi😂 ondan kestim aynı anda uzasın diye
kivirciginannesi Nuraysenur iyi yapmışsınız bence kesmekle, hepsi eşit uzar seyrekse o görüntüsü gider :)
rabia22 Nuraysenur bizde az kalsın 0 layacaktık böyle daha iyi oldu bakalım sizinde hızlı uzar umarım 🤗
Esdoel rabia22 kızımı 6 ayında jilete vurdum çok seyrekti saçları ve hafta da 2 kere banyo yapmadan 1 saat önce Hindistan cevizi yağı sürdüm çok güzel uzadı ve gurlesti şuan 3 yaşın ayda 2 kere yine sürerim. Oğlumu da 2 aylıkken jilete vurdum inada sürüyorum ama kurban bayraminda Amerikan tirasi yaptım jiletle 1 ay sonra yine aynı şekil yaptım artık bıraktım önleri iyice uzadı gözüne geliyor yana çeviriyorum 🤣 jiletin ucundaki beyaz parçayı kesmezsen istediğiniz kadar bastırın kafaya asla kesmez birde sampuanlayip kayganlastirdigi için tahriş olmaz. Tecrübeyle sabit 🤣 dipnot geçeyim eğer bebeğin kafasında yara kabuk sivilce tarzı şeyler varsa kanatabilir
rabia22 Esdoel oda mantıklıymış ama sonrasında yanıyor gibi his yapıyor falan dediler jilete güvenemedim zaten de makasla düzelttirdik kestirmedim öyle bakalım kendi gür olur umarım
Aysenur219 Emine1002 onu nasıl hesaplıyorsunuz acaba bız de yapmak istiyoruz ama kestirmeden nasıl hesaplayabılırız bılemedık
Emine1002 Aysenur219 Yani bebeğinizin saçı kaç gram gelirse tahminen mesele 5 gram geldi 5 gram gümüş ne kadarsa onu veriyorsunuz
Emirhan_ rabia22 canm ben kestim geçen gün kestim 10 aylik oğlum saçı çok azdı gurlessin diye once makinayla aldim sonra jiletle aldim baya gür gelio baklm uzayınca nasil olacak
rabia22 Emirhan_ maşallah erkek bebek zaten yaşından sonra bile kesilebilir benimki kız 8 ay da biraz büyük geldi kesmedik öyle 0 a bakalım
Esdoel rabia22 yok canım yanmiyor ben senelerdir7 senedir her sene jilete vururum saçlarımı bende bile yanma olmadı üstelik sampuanladigin için sorun olmuyor
Emirhan_ rabia22 canm bende kesin ileride pişman olabilirsiniz çok anne var keşke kestirseydim diyen yinede senin tercihin su süreçte de sürekli evdeyiz yani ama olede çok sempatik oluyorlar 🙂🙂