rabia22 Kitapkurdumom burda çok farklı bakış açıları görmek güzel ondan sizlere soru yöneltmeyi seviyorum iyi ki varsınız 😘🤗
Kitapkurdumom rabia22 tabiki, gercekten de insanin ufkunu açıyor arkadaşlar. Her konuda pratik fikirliler çıkıyor mutlaka 😊😘
Sumeyra61 rabia22 biz 25 günlükken saçını kestirip sadakasını vermiştik bu kadar rahat duracağını bilseydim 7.gün keserdim eşlerinizin traş makinası ile kesebilirsiniz
Nuraysenur kivirciginannesi benim kızım da 4 aylık bugün makinayla kestiler ne kadar zamanda uzar acaba
kivirciginannesi Nuraysenur yapıyla ilgili galiba benim oğlumun 1 senede anca uzamıştı, ama şuan 2 yasında şuan hızlı uzuyor
Emine1002 _yaseminturann kız erkek cocugumun 7 yaşına kadar nasi uzatayım 😂 onu bilmiyorum duymadım hiç canim
Nuraysenur kivirciginannesi kısa vadede eski haline gelse yeter😂 kız çocuğu olunca insan endişeleniyor 🙄
ppzeynep Benim saçımı bebekken kazımışlar jiletle. Mısır püskülü gibi saçım var. Kardeşimin saçına hiç karışmamışlar. Maşallah gayet de güzel saçları var. İnanmıyorum böyle şeylere. Kızımın saçlarını hiç kesmedim. Saçın azlığı çokluğu, gürlüğü hepsi genetik.
Nuraysenur ppzeynep evet bir faydası yok bence de. İlk kızımın saçları çok güzeldi kalın telliydi kazitmadim sadece uzadıkça önlerini kestim hala çok gür ve güzel saçları var. ikinci kızımın saçları ip gibi incecikti önleri uzadı arkaları döküldü. Sadece önünde saç telleri kalan kel dedelere benzedi😂 ondan kestim aynı anda uzasın diye
kivirciginannesi Nuraysenur iyi yapmışsınız bence kesmekle, hepsi eşit uzar seyrekse o görüntüsü gider :)
rabia22 Nuraysenur bizde az kalsın 0 layacaktık böyle daha iyi oldu bakalım sizinde hızlı uzar umarım 🤗