Yesimgulcakir EsilaLina kullandık 2 ay 6gunlukkrn 1.5cc kullanmıstık canım kilosuna göre verılıyormus 6kiloydı ölçüsü oydu ama doktorun söylemıstır sana kaç cc kullanman gerektogini
EsilaLina Yesimgulcakir evet kılosuna gore kullanıyoruz suanlık inşallah tam olarak atlatırız da daha ıhtıyacımız olmaz 🥺
Mlsgr EsilaLina 25 günlükken 10 gün süre ile kullandık. Bir sıkıntı yaşamadım. Üst solunum yolu enfeksiyonu teşhisi ile... ciğerlere inmesini önlemiş olduk.
EsilaLina Mlsgr evet bizede o yüzden verdi bende kullanmaya karar verdim cigerlerıne ınmesınde tek cok cabuk ınıyomus 😟
sersem EsilaLina biz 24 günlükken başladık 7 gün kullandık maalesef . Hatta yoğun bakımda kaldı kızım 5 gün. Çıkınca da sabah akşam kilosuna göre verdik. Anca toparladı kuzum. Bizim ciğerlere inmiş.
EsilaLina sersem çok gecmıs olsun 🙏 Rabbım butun bebeklerı korusun inşallah 🙏 bizimki şuan bogazında ınmesını engellemek ıcın kullanıyoruz bakalım Rabbım butun bebeklerı korusun 😍♥️
Aise EsilaLina ben verince sürekli kusuyodu az kalmıştı kestim cidden bronşit çok zor burnu tıkalı olunca emmiyo bende geç farkına vardım
EsilaLina Aise bızımkı kusmuyo ama cok zor verebılıyorum. Bronsıt tanısı koymadı doktor ama bakalım ınsallah ıyı olur 🥺
Zeynapasel EsilaLina kullandık bi sorun olmadı 5 buçuk aylıkken 4 kez verdim ama sadece bir cay kaşığı günde
EsilaLina Zeynapasel bızde kılosuna gore verıyorum doktor oyle demıstı benım bebegımde 3 ay 10 gunluk 🥰
Zeynapasel EsilaLina hic öyle demediler zaten kızım ilaç sevmiyorum verdiğim zaman kusmustu midesini kaldırıyor sanırsam