41Melike Bende sen gibi İnternette okudum kullanılmaması gerekiyor yazıyo ama kullanmadan da öksürüğü atamadık baktım dozu az ona göre yazmış doktor zaten 12 saatte bir verdim bende bir çay kaşığı kadar bizde 2.5 3 aylıkken kullandık
EsilaLina 41Melike bizim öksürügü yoktu cok nadir öksürüyodu bogazındakı enfeksıyonu tam atamamıs sanırım oda cıgerlerıne ınmeden gecırelım yoksa cok basıt cıgerlerıne ınmesı drmıstı cok kararsız kaldım kullansammı dıye 🙄😕
41Melike EsilaLina ciğerlerine inmeden atlasın diye vermiştir zaten kullanın bence Bi bildiği vardır doktorunuzun. Doktorunuza güveniyorsanz sorun olmaz.
Berenelif EsilaLina kızlar suan bnde augmentın 250 mg srup kullanıoduk kstu ıgne yazdı 500 mglık tozlu iğne ve bır aylıgız 😢
ElifKaratas EsilaLina bronşit oldu canm bebeğim malesefki çok çabuk kapıyor ve tekrarlıyor sürekli burnuna fizyolojik serum yapıyorm eve buhar makınesi aldık tıkanınca buhar veriyoruz .
EsilaLina ElifKaratas çok gecmıs olsun evet vucut dırenclerı olmadıgı ıcın cok cabuk hasta oluyolar 🥺 Rabbım butun bebeklere şifa versin 💗
EsilaLina 41Melike 3 aydır gıttıgım bı doktordu ınternette okuduklarımdan snra kullanma taraftarı degılım acıkcası baska bı doktora gostermeyı dusunuyorum
sersem EsilaLina biz 24 günlükken başladık 7 gün kullandık maalesef . Hatta yoğun bakımda kaldı kızım 5 gün. Çıkınca da sabah akşam kilosuna göre verdik. Anca toparladı kuzum. Bizim ciğerlere inmiş.
Yesimgulcakir EsilaLina kullandık 2 ay 6gunlukkrn 1.5cc kullanmıstık canım kilosuna göre verılıyormus 6kiloydı ölçüsü oydu ama doktorun söylemıstır sana kaç cc kullanman gerektogini
EsilaLina Yesimgulcakir evet kılosuna gore kullanıyoruz suanlık inşallah tam olarak atlatırız da daha ıhtıyacımız olmaz 🥺
Mlsgr EsilaLina 25 günlükken 10 gün süre ile kullandık. Bir sıkıntı yaşamadım. Üst solunum yolu enfeksiyonu teşhisi ile... ciğerlere inmesini önlemiş olduk.
EsilaLina Mlsgr evet bizede o yüzden verdi bende kullanmaya karar verdim cigerlerıne ınmesınde tek cok cabuk ınıyomus 😟
EsilaLina sersem çok gecmıs olsun 🙏 Rabbım butun bebeklerı korusun inşallah 🙏 bizimki şuan bogazında ınmesını engellemek ıcın kullanıyoruz bakalım Rabbım butun bebeklerı korusun 😍♥️