Gzmbzks Asyah- Evet ama kac günde belli ediyor kendini bez ben onu bilmiyorum hic degistirmedigimden bide denerken daha kotu olurmu diye korkmuyo değilim
Asyah- Gzmbzks bende cok degıstın canım bulana kadar bırkere bıraz fazla oldu onada troys krem verdı doktor anında geçti
Gzmbzks Mltmdfn Bez çok güzel cok hafif dun gece taktım kızıma ama bacak arası kısımlarına yine lastik izi yapmış 🤔
Mltmdfn Gzmbzks o her bebekte oluyor lastık sonucta belden gevsek tutabılırsınız ama orayı bol tutma sansınız yok bence benım bebegımde de olur hep bicok bez denedım
Papatyaseverr Gzmbzks bizde doğduğundan beri premium care kullanıyoruz 6 aylık ben bi beden büyük alıyorum suan 4 kullanabilir ama 5 kullanıyorux izde yapmıyor 4te iz oluyordu
Eslemssmom Gzmbzks önceden molfix kullanıyordum sleppyi denemek için geçtim 2 günde heralde sonra tekrar molfix geçtim
Mltmdfn Gzmbzks kızarıyor evet ama pişik değil o sonucta saat bası bez değiştirmiyoruz uzun surelı kalınca oluyo ama geçiyo sonra
A_y_can34 Ben de premium çare bir numara kullanıyorum bebeğim de minik bir ay kontrolüne gitmedik henüz ama 3600 falandır kilosu diye tahmin ediyorum hep lastik izi oluyor oralara da pişik kremi suruyorum ki daha azken de yapıyordu kilosu iz
Gzmbzks A_y_can34 Bezden kaynakli sanirim.bu durum ya çözemedim ama surekli iz çıkıncs bj sure sonra tahris gibi pisige ceviriyor
Aysebla KubrAlininAnnesi0345 stok yapma canım 5. Aya kadar her ay numara değiştirir sin 2 yaşında kızım hep prima kullandım daha yeni 250 adet 5 no stok yaptım ilçede oturuyorum bulamıyorum
KubrAlininAnnesi0345 Aysebla tamm canım haklısın aslında daha 1 evlâdım daha var ama herşeyi unutmuşum inanın..😊 bu bitsin yarim peket kaldı zaten hemen değişim yapacağım çok sağolun
ArdcAyca Gzmbzks canm bnde ondan kullaniorm 5 bucukkiloyken 3 e gcmistm smdi 7 kilo yine iz var oncedende vardi bacak kismi biraz kalin benm oglanin sanirim o yuzden yapior :)