Aysebla KubrAlininAnnesi0345 Gzmbzks 2 numaramı ayy sıkar valla o 3 al sonra 3+,4,4+ prima birden atlayınca çok büyük oluyor hemen değiştir
Seyma05 Gzmbzks 5 kiloya kadar yazıyor kenarımda vardı çok hızlı kilo aldı çok sık değiştiriyorum zaten bitsin diye uğraşıyorum
KubrAlininAnnesi0345 Aysebla hadi ya ben prima indirimde olduğu için çok almıştım..zaten ilk ay çocuğun kilosu alımı yavaştı sadece anne sütü yetersiz geliyordu..sonra mama kullanmaya başladık kilo alımı olunca demek ki sıkıyor zaten yarim paket kaldı bende hemen değiştireyim canı yanıyordur kızım in bi de ya ben de beze suç buluyorum hata bende
Asyah- Tugce2020 canım bizim kalca gelısım geriliği vardı doktor bacaklarının bırleşmemesine dıkkat edin dedi bebeklerde kundakla bacak bırleştirmek bıle cok zararlıymıs ve buyuklerimiz boyle duzleştirir bacaklarını oda zararlıynıs ayrık durması kalça gelişimi için daha iyiymiş oyle demıştı
Eslemssmom Gzmbzks önceden molfix kullanıyordum sleppyi denemek için geçtim 2 günde heralde sonra tekrar molfix geçtim
Gzmbzks Asyah- Evet ama kac günde belli ediyor kendini bez ben onu bilmiyorum hic degistirmedigimden bide denerken daha kotu olurmu diye korkmuyo değilim
Tiredmomy Gzmbzks bende doğduğundan beri premium care kullanıyorum memnundum ama bebek kilo aldıkça lastik izi olmaya başladı bide en son pişik oldu hemde fena şekilde hemen değiştiriyorum bezi prima da pişik yaparsa ne diyim
Aysebla KubrAlininAnnesi0345 stok yapma canım 5. Aya kadar her ay numara değiştirir sin 2 yaşında kızım hep prima kullandım daha yeni 250 adet 5 no stok yaptım ilçede oturuyorum bulamıyorum
Eternity Gzmbzks 2 numara bize de cok iz yapti, iz yapinca degistirmek gerekiyor. 3 numaraya gecin, biz 3. ayimizda 3 nr ya gecmistik, 5.600 idi kilosu
Asyah- Gzmbzks bende cok degıstın canım bulana kadar bırkere bıraz fazla oldu onada troys krem verdı doktor anında geçti
Gzmbzks Mltmdfn Bez çok güzel cok hafif dun gece taktım kızıma ama bacak arası kısımlarına yine lastik izi yapmış 🤔
Mltmdfn Gzmbzks o her bebekte oluyor lastık sonucta belden gevsek tutabılırsınız ama orayı bol tutma sansınız yok bence benım bebegımde de olur hep bicok bez denedım
Papatyaseverr Gzmbzks bizde doğduğundan beri premium care kullanıyoruz 6 aylık ben bi beden büyük alıyorum suan 4 kullanabilir ama 5 kullanıyorux izde yapmıyor 4te iz oluyordu