Hafsa_islam merhaba yok ona görünmedim ama Gazi ünv.has Konya tıp fakültesi ve İstanbul şadi konuk hastanesinden bir çok nöroloji doktoru muayenesinden geçtim. En son Medipol gen araştırması yaptı. Hepsi hastasın dedi ama ellerinde net bir kanıt yoktu eski değerlere bakıp fiziksel muayene edip doğuştan hafif çarpıklık olan bacağa bile hastalıktan deyip hemen teşhis koymaya yöneldiler nöroloji doktorları böyle gittin diye bol yollamıyorlar. Her neyse işte dediğim gibi ismi geçen hastaneler güvenilmeyecek hastaneler olmadığı için 8-9 sene neredeyse hastayım diye gezdim en ufak kas ağrısını buna yordum doktorların söylediğine göre biyopsi yaptıklarında 5 sene ömrüm vardı kalp kaslarım ponpalamayı bırakacaktı çok şükür hamile kaldım ve gerçeklere sadece dediğim doktor ile kavuştum ve şimdi en ufak rahatsızlığımın neden kaynaklı olduğunu pozitif bakarak görebiliyorum bir üşütmeden mi cereyanda kalmaktan mı kaynaklı olduğunu eskiden olsa halsizliği bile hastayım Zaten kötületişiyorum derdim. Dediğim gibi çok araştırdık ve tek adres bu doktordu dedikleri kadar varmış tek muayene yetti bütün raporları da tek tek açıklama kavuşturdu niye yüksek çıktığını veya biyopsi emg ler hepsi.. ve gerçekten sonra çok şey değişti çocuğum sağlıklı çok şükür sağlıkla doğum yaptım ve bende çok iyiyim inşallah sizde de birşey yoktur. Benim ablamın kıZı yüksek ateşten sonra ilaç kullandırıldı 6 aylıktı o ilaçtan sonra çocuk resmen yeni doğan gibi hareketsizdi nörolojiye götürdüler direk kas hastası dediler bana koyulan yanlış teşhisten dolayı ailede var diyerek neyse onlara kalsa öyle kalacaktı sonuç şu an koşup oynuyor birşey yok meğer kullandığı ilaç onu öyle yapmış yine doktor hatası ve yine şak diye hasta geldiyse illa teşhis koyulma çabası… içinizi ferah tutun sağlıkla kalın umarım böyle birşey söz konusu değildir