Hafsa_islam herkes boş boş yorum yapmış öncelikle kendinizi üzüp hemen dertlendirip kederlendirmeyin.! Her nöroloji doktoruna da çocuğunuzu tedavi amaçlı götürmeyiniz zaman içerisinde bir bakmışsınız ki hasta olmayan çocuğunuz hasta olmuş. Ben 2010 senesinde miyopati teşhisi koyulmuş biriyim kendimi o zamandan bu zamana hasta sanıyordum Ankara Gazi mi deyip İstanbul şadi konuk yoksa Medipol gen araştırma yeri mi yapılmayan test kalmadı Amerika’ya kanlar mı yollanmadı sonuç hep hasta. İşin uzmanına gitmelisiniz herhangi bir nöroloji doktoru değerler yüksek çıktığında hemen hasta deyip saçma sapan bir sürü şey istiyor ama öyle değil spor yapanlarda hareketli insanlar da ck yüksek çıkabiliyor hatta bi ilaca bağlı herhangi bir reaksiyon olarak kendini gösterebiliyor. Her neyse ben hamile kaldığımda bebeğimde olacak mı korkusu ile nöroloji başkanına gitmiştik adını öğrenirim Ankara da adam tüm testlere baktı muayene etti sen hasta değilsin dolayısıyla bebeğinde olmayacak bu değerler hasta demek için çok zor kas hastası olsan şu an hareket kısıtlılığı olmalı rahat kolunu bile kaldıramazsın dedi. Adam bu işin ehli en başlarında olan kişi sonra ne oldu biliyor musun ?? O şadi konukta ki doktora sava açacağımı söyledim ve aslında senin değerler normaldi deyip çoğu değerlerimin bulunduğu evrakları sistemden bir şekilde kaldırtmış yani kendilerine deney faresi arıyorlar. Eğer anneanne babaanne ve dedeler hasta ise bir nesil atlayıp bir sonrakinde görülüyor. Ankara da ki doktorun ücreti 800 dü geçen sene nisan da şu an ne kadar bilmiyorum ama değer bunca yıl hastayım diye bir çok şeyi ertelemiştim psikolojik olarak da yıkılmıştım. Ama şimdi çok sağlıklıyım. Herşey kafada bitiyor. Benim testlerimde mevcut ck değerim 3000 den fazlaydı hep.bebeklerde hareketli aradan zaman geçirip tekrar bakılmasını isteyin. İyi günler sağlıkla kalın