Sebiyelda İnşallah olmuştur tutmuştur brn de merak ettim ben 11. Gün test yapmıştım 613 gibiyfi sonucm ertesi gün ani olsun diye idrar yaptım çift çizgi oldu 6. Gün embriyo şuydu ama benimki
Elifelcn belosunannesi36 Inşallah tutmuştur. Rabbim kucağını boş birakmasin ben 15. Gün evde test yapmıştım 2. Çizgi net çıkmıştı
Cktha belosunannesi36 5.gune gitmiceklerini düşünmüş olabilirler benim öyle olmuştu rahimde büyüme şansı olur diye ama tutmamıştı bir sonra ki tedavimde kaliteli embriyo elde edildi 5.günlük
Elifelcn belosunannesi36 Transfer sonrası herhangi bi kanaması oldu mu bnm ilk transferde kanamam oldu tutmadi 2. de kanama olmadi tuttu çok şükür
Sebiyelda belosunannesi36 inşallah kardeşim benim o yavrum melek oldu tüp bebekolan 21 haftalık erken doğdu ondan hemen SONRA doğal yolla oldu oğlum şimdi beş aylık oldu daridi başına olsun inşallah
Hsrtm belosunannesi36 heyecanınızı kırmak istemem inş hamiledir ama bende aynısını yaptım negatif çıkmıştı diyer günü kan tahlili vermiştin hamile değilmişim tutmamış bana 3 embriyo transfer edilmişti
Nicemother belosunannesi36 canım oluşum sürecinde olduğu için idrarda değil kanda çıkar demişlerdi bana. Kan gününü beklesin sonuçları çıksın şimdi üzmesin kendini moral çok önemli inşallah tutmuştur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
16062020 belosunannesi36 tüp bebekle hamile kaldım 14.gün kan verdim hamile oldugumu öğrendim o güne kadar hiç test yapmadım.kafama da takmadım hep eğlenceli video izledim. Hergün elimi karnıma koyup 99 defa ya mübdi dedim. Ananas kabak çekirdeği yedim
Edavurucu belosunannesi36 oyy kiyamam uzmesin kendini vardirf bundada bi hayir ben de iki defa tup bebek denedim olmadi sonra dogal yollarla kendiliginden oldu