belosunannesi36 Bilgisi olan anneler ablam 11 gün önce transfer oldu 2 embriyo yerleştirildi bugün meraktan erken gebelik testi yaptı ama negatif çıktı hayalet çizgi falanda yoktu böyle bir durumla karşılaşıpta kan verdiğinde hamile olan annelerimiz varmı?
Gloria1 belosunannesi36 kaçıncı gün embriyosu transfer oldu 5. Günse idrar testinde çıkar ama 3. Günse çıkmayabilir
Deletedmom54 belosunannesi36 merhaba 🌸 11.günde doktor kan ver demediyse sanırım 3.gün embriyosu sizinki.benim 5.gün embriyosu 9.günde çıkmıştı erken gebelik testinde.Ama en garantisi kan testi tabiki 🌸 inşallah hayırlı haberler alırsınız 🙏
Deniz09 belosunannesi36 12. Yada 13. Gun falan kan isterler bende oyle olmustu zaten tutmassa kanama olur benim 2. Transferim de tutmustum simdi oglusum 22 aylik oldu Allahim insallah ablana da kucagina almayi nasip eder
Deniz09 belosunannesi36 uzulmesin hic bende idrar yaptim merak etmistim idrarda cikmadi ama kanda cikti son 1 gun kalmis az daha sabir
belosunannesi36 Gloria1 cumartesi yumurtalar toplandı salı günü transfer gerçekleşti 3 mü olmuş oluyor 🥰 peki ne farkı varki arasında 5. Gün çıkıyor 3 neden çıkmıyor
belosunannesi36 Deletedmom54 12. Gün kan ver dediler yani yarın için ama biz bugün meraktan heyecandan yaptık erken gebelik testi olmasına rağmen çıkmadı evet 3. Gün embriyosu çok üzüldü ağladı ama bende kanı görmeden ağlama dedim 😔
Sebiyelda İnşallah olmuştur tutmuştur brn de merak ettim ben 11. Gün test yapmıştım 613 gibiyfi sonucm ertesi gün ani olsun diye idrar yaptım çift çizgi oldu 6. Gün embriyo şuydu ama benimki
Elifelcn belosunannesi36 Inşallah tutmuştur. Rabbim kucağını boş birakmasin ben 15. Gün evde test yapmıştım 2. Çizgi net çıkmıştı
Cktha belosunannesi36 5.gune gitmiceklerini düşünmüş olabilirler benim öyle olmuştu rahimde büyüme şansı olur diye ama tutmamıştı bir sonra ki tedavimde kaliteli embriyo elde edildi 5.günlük
Elifelcn belosunannesi36 Transfer sonrası herhangi bi kanaması oldu mu bnm ilk transferde kanamam oldu tutmadi 2. de kanama olmadi tuttu çok şükür
Sebiyelda belosunannesi36 inşallah kardeşim benim o yavrum melek oldu tüp bebekolan 21 haftalık erken doğdu ondan hemen SONRA doğal yolla oldu oğlum şimdi beş aylık oldu daridi başına olsun inşallah
Hsrtm belosunannesi36 heyecanınızı kırmak istemem inş hamiledir ama bende aynısını yaptım negatif çıkmıştı diyer günü kan tahlili vermiştin hamile değilmişim tutmamış bana 3 embriyo transfer edilmişti