Miine Ozge_omer birşey demeye çekiniyor burda yanlış anlaşılır diye 🙈 inşallah çıkar canım hic belli olmaz 🥰
Ealisya Miine tebrik ederim bende bekliyorum bir aydır ateş diş eti şişmiş meme reddi çıkmadı bir türlü 8 aylık oldu sütüm yok denecek kadar azaldı yıldım valla 😔
Miine Ealisya canım inşallah sizinde biran önce çıkar 💕 darısı size 😍 , süt içinde stres yapma stres sütü çok etkiliyor canım bol bol emzir , süt arttıracak yiyecekler tüket 🥰 bana tahin pekmez baya süt yapmıştı 🤗
MinervaEva Bu da bizim ki. 5 ay 5 gunluk yaklasik 1 hafta once patlak verdi ikisi bir arada gelir sizinde muhtemelen cunku biri digerinden 2 3 gun once gosterdi kendini 😄 Deletedmom63 Miine
Miine MinervaEva Deletedmom63 iki_prens_annesi_ Balbocegi [] bakin kızlar dişimiz, yanindakide şişmiş büyük ihtimalle oda cikar 😊
Deletedmom63 MinervaEva yaaa çok tatlı değil mi yaaa❤️ bizim ki de 2 aylıktan beri salyaları akıyor gece huysuz lanıuor sürekli kalkıyor sizin çıkmadan önce görüntüsü böyle tırtıklı tırtıklı mıydı çizik çizik
MinervaEva iki_prens_annesi_ Ay sormayin ya durup durup cocugun agzini acip bakiyorum insan sevince sacma sacma seyler yapiyor sanirim😄 1 guncuk varmis aramizda. Ben cok sasirdim hic bir belirti yasamadik o yuzden elimi koymasam farketmeyecektim bile ciktigini. Biraz anne babanin genetiginde erken cikarmak varsa bu faktore bagli olabiliyormus. Sizin icin dilegim agrisiz sizisiz kolay bir dis cikarma yasamaniz zamani gelince 🙏🧡
MinervaEva Miine Masallah masallah minik inciniz hayirli olsun. Evet digeri e sis dedigim gibi muhtemelen pes pese gelir o da 😊🦷
Deletedmom63 Miine Allah ımmmmm maşallahhh yeriimmmmm❤️ canım peki çıkmadan önce böyle çizik çizik olmus muydu orası tırtıl tırtıll
iki_prens_annesi_ MinervaEva amin allah razı olsun ne guzel dua ettiniz benim de sizin icin duan aynı sekilde bebeklerimiz sağlıklı huzurlu olsunlar baska ne isteriz ki guzel yureginize sağlık 🌸🙏
Mrymugur1 Miine ya hayırlı olsun insallah 🙏🏻 Benim bebeğim de çok huysuz ateşi çıktı salyası akıyor parmaklar ağızda kusuyor da üşüttü mü diş mi çıkaracak bilmiyorum 🤷♀️ çok halsiz
Miine Mrymugur1 teşekkür ederim 🥰 kac aylik seninki canim , dediklerin hepsi dişe benziyor bnmkide öyleydi çünkü , damaklari şişse cikar sizinde yakindir insallah🤗
Balbocegi Miine Dün parmağımızla hissedeceğimiz şekilde belirdi 😍 resim üç gün öncesine aitti. Tüm bebişlerin inci gibi bembeyaz dişleri olsun 💕💕
Muhammedyusuf Miine benim bebeğim 4 ay 2 günlük 🦷 çıkardı 2 tane patladı yani bi tane daha geliyo 😂 babası 3 aylık çıkarmış şaşırmadım bekliyordum