Neriman2020 Unknown Biogaia kullaniyordk sonrasinda metsile gectm cok isime yaradi tavsiye edebilirm metsil. Ama siz yine de dr.nza danisip degstrin.
Unknown Neriman2020 Biogaia ve nurse harveys beraber kullanıyoruz. 2 ay kontrolünde doktora danışayım teşekkür ederim 🙂
Senemmm11 Unknown sanmıyorum sıkıntısı olduğunu. Sonuçta dertlerini anlayabilmek için ağlıyorlar. Ağlamıyorsa problem yoktur diye düşünüyorum
Eren20 Kızlar 2 aylık büyüme atağı var bebislerinjz büyüme atağı geçiriyor bence. Yanına youtubeden pink noise açıp bırakın birazda sallayıp pispislayn uyur allahın izniyle
Ayselimmm Unknown Yalnız değilsin hiç merak etme 😀 57 günlüğüz ve senin gibiyiz hiç uyumuyor uykusuzluktan ağlıyor ama uyumuyo gerçekten artık sallamaktan kucağımda dolaştırmaktan halden düştüm bu saat oldu yeni uyutabildim ki inşallah uyur
Unknown Ayselimmm Dimi birde gözümün içine baka baka uykum var uyumak istiyorum der gibi ağlıyor ama uyumuyor kıvranıyor hemde kıvrandırıyor. 🤕
Lina07 Unknown ayni biz cnm ayni bizi anlatmışsın ama uyumuyor 5 10 dk anca etrafi izliyor surekku biz 2 ay 11 olduk gunduz hep oyleyiz gece uyuyor benimki napcan
Unknown Lina07 Gece uyuyorsa babayı seviyor derler 😄 Gündüz anaları yoruyorlar. Gece babalar rahat uyuyor. 😟
Fadikfs Unknown evet ağrısı mı acısı mı var öyle olsa çok ağlar heralde bu öyle değil bakınıyo uyumuyo sadece direniyor resmen
Lina07 Unknown valla babasini seviyor herhalde benim uyumami istemiyor gündüz hic yorul diyip duruyir simdi uyurdu uyumadi bugun ağlayıp duruyie yataginda durmadi ayagima sallamaya aldim ama uyucak gibide degil ya
Eslemmomy Unknown bende öyle düşünüyorum açıkçası nazar mı değiyor acaba bir gün iyiyse bir gün çıldırıyor Allah yardımcımız olsun zor 🤷
Unknown Lina07 kutsalmavi Bugün gündüz uyudu. Ama şimdi hala uyuyamadı. Yatırınca gözler açılıyor yine. Kucakta ağlamıyor Allahtan bari buna şükredeyim 🤦🏻♀️
kutsalmavi Unknown yemin ederim şu ara aynı dertten muzdaribiz yaa benimde 50 günlük bebeğim ne yapıcam bilmiyorum