Unknown Lina07 kutsalmavi Bugün gündüz uyudu. Ama şimdi hala uyuyamadı. Yatırınca gözler açılıyor yine. Kucakta ağlamıyor Allahtan bari buna şükredeyim 🤦🏻♀️
Unknown Lina07 Biogaia bağırsak düzenleyiciyle Nurse harveys gaz damlası kullanıyorum. Etkisini gördük ama yine de doktorunuza danışsanız iyi olur
KubrAlininAnnesi0345 Unknown dünden beri bizde öyleyiz anlamadım niye herseyini yapıyorum yatırınca başlıyor kucakta durmak istiyor uyumuyor naptiysam
Unknown KubrAlininAnnesi0345 Genel bir sorun sanırım. Çoğu anne zorlanıyor uyutmakta.Allah kolaylık versin bizlere 🤕
KubrAlininAnnesi0345 Unknown amin canım amin havalardan galiba bilmiyorum..sumdi uttum zorla yatağına koymaya korkuyorum hemen uyancak diye 😒😒
Unknown KubrAlininAnnesi0345 Olabilir havalar bir sıcak bir soğuk. Biz bile adapte olamadık bebekler ne yapsın. Bende senin gibi yatağa koymaya korkuyorum. Bu sefer sil baştan oluyor. Bi yatağa koymayla uykusu açılıyor hemen 🤦🏻♀️
KubrAlininAnnesi0345 Unknown evet kuzum büyük ihtimal havalardan fazla da giydirmiyorum napcagimi sasirdim