PrensesMinel venustomris supersin sonuclar cok guzel ve motive edici tabi ilk hareketi deneyene kadar motive ediyo beni 😐
venustomris PrensesMinel teşekkür ederim 😊 ya evet ben de başlayana kadar resmen acı çekiyorum başlayınca bir şekilde bitiyor yarım yamalak bile olsa yapmaya gayret ediyorum
momyshark1 venustomris supersin🥰 3 4 gundur aktif olamiyorum ben malesef dis cikarma dönemine girdik 3 4 gundur gecemiz gunduze dondu resmen biran once oglum rahatlasin 9. Gunden devam edicem
PrensesMinel momyshark1 İlk gun tamamladim 2. videodaki plank hareketleri haric cok zorlanmadim diyebilirim 🤸♀️
momyshark1 PrensesMinel bende o kol ustunde olan hareketlerde asiri zorlaniyorum ya daha kolayini yapiyorum ya da baska hareket yapiyorum kollarim cok gucsuz cunku
Fdm42 Bende başlamak istiyorum ama videolar nasil siralaniyor youtube girdim ama sıralamayı anlayamadım. Arka arkaya gün gün video siralamasi var mi yardimci olabilecek var mi acaba @venustomris
venustomris Fdm42 ben size göndereyim gönderinin en üstünde paylaşmıştı bir annemiz ordan aldım ben de 😊 https://www.chloeting.com/program/2020/slim-thigh-challenge.html Bu linkte gün gün videolar var 1. Gün hangi videolar 2. Gün hangi videolar hepsi sıralı ilk başta zor geliyor ama zamanla alışıyorsunuz ve kesinlikle fayda sağlıyor Kolay gelsin 😊🙏🏻
Zeyzey2019_ venustomris siz ne kadar zamandır yapıyorsunuz? Ben bugün 5. Günü yaptım kilo olarak aynıyım ama felaket terliyorum ve sanki vücudum toparlanmaya başladığını hissediyorum. Giydiğim üst kıyafetler daha düzgün geliyor gözüme. Sizde nasıl değişimler oldu ne kadar inceldiniz
venustomris Zeyzey2019_ ben de tartıda yarım kilo filan farkettim ama 7. Günde ölçtüm ve inanamadım leslie yapıyordum onda terledim sanıyordum ama bunu yaparken resmen ter damlıyor her yerimden
PrensesMinel Zeyzey2019_ ayy gercekten mi benimde bugun 2. Gunumdu insallah iyi sonuclar elde ederiz sizinde alt karin bolgenizde agrilar oluyo mu ozellikle sezeryan dikisi olan yerlerde sanirim kas agrisi ama dikisin orda olunca korkutuyo beni🙈
Zeyzey2019_ venustomris evet ben de lessie yapıyordum ama o spor değilmiş resmen sırılsıklam oluyorum. Umarım faydasını görürüz.
PrensesMinel venustomris bende leslie yapiyodum bu cok daha iyi gercekten asiri terletiyo bugun 2.gunun 2. videosu lower abs workout programini yaptim ilk kez cok zorladi sonlara dogru bacaklari hissedemedim yapamadim 🤣
Zeyzey2019_ PrensesMinel ben doğum yapalı 20 ay olacak neredeyse. O yüzden sezaryen yerimde bir ağrım olmuyor ama komple karın bölgem ağrıyor. Hatta bazen çok ilginçtir ki yağ olan kısımda kramp gibi bir kasılma oluyur ve çok canımı yakıyor.
venustomris PrensesMinel ilerleyen günlerde o videodan yine var🙈 ben bazen yapamayıp yerine daha basit hareketler yapıyorum valla
PrensesMinel Kizlar bu programi uygularken beslenme duzeniniz nasil ? Özellikle incelen kilo veren arkadaslara soruyorum ben pek dikkat edemedim acaba boşa mi yapiyorum ki.😐