Cisen momyshark1 hareketleri yaptım diyete de başladım. Ama modum çok düşük bugün ne hareket ne diyet yapasım var kendimi zorluyorum bugün biraz. Hareketler daha önce yapıp yarıda bıraktığım P90×3 hareketlerine benziyor baya o yüzden hepsini yapabildim ona şükrediyorum 😂
momyshark1 Bekeb her günün videosu var linkte bazen 1 bazen 2 bazen 3 bazende 4 video var. Ben suan 3. Gunumdeyim
venustomris momyshark1 benim bebeğim yarım saat uyuduğu İçin yapamıyorum çünkü duş yetişmiyor mecburen akşam o uyuyunca 🤦🏻♀️ Kolay gelsin hepimize 🥰🥰
momyshark1 venustomris ayni durumdayiz kuzum bebis yeni uyuduysa isim yomsa gunduz yapabiliyorum yoksa aksam
Eternity Ben de başlıyorum yarından, ayrıca intermittend fasting yapıyordum, 59 kg inmiştm fakat tatil yaptım ve 62 ye çıktım direk. Akşamları koşuyorum ama bunu deneyeceğim 25 gün, umarım başarışı olur Kg 62 Boy 162 Göğüs 100 Bel 84 Kalça 103
emhmen_u Eternity merhaba egzersizler işe yaradı mı acaba 😀 ben yeni başladım da gaza getirmeye çalışıyorum kendimi 😀
Eternity Eternity emhmen_u Eylül> Eternity Kg 62 Boy 162 Göğüs 100 Bel 84 Kalça 103 Şubat; Göğüs 95 Bel 76 kalça 98 (Kalkma mevcut) Bu ölçümlerden sonra henüz ölçüm yapmadım, haka devam ediyorum, 29 Nisanda ölçüm yapar yazarım
Cisen momyshark1 bende bütün yaptım sonunda ama çoook yorgun hissediyorum 😅ama yapmanın mutluluğu paha biçilemez 👊🏼😎
Busratahmaz momyshark1 2 haftalık program ini uyguluyorum çok etkili aksatmadan yaparsınız çok iyi sonuçlar alacaksınız
momyshark1 PrensesMinel hepsini dogru yapamıyorum henüz eve hepsini 30 40 sn yapamiyorum. Yapabildigim kadar. Youtubeda bu challenceya baslayip incelenlerin videolarini izleyim gaza geldim bugun 4. Gundeyim🤗