Busratahmaz momyshark1 zor ama vucut alışıyor bı kaç gün sonra ayrıca kısa sürede sonuç alabilmek için istediği kadar zor olsun 🤭
momyshark1 Busratahmaz kesinlikle suan 4. Gunu tamamladim bende ilk gunku zorluk yok mesela hareketleri daha kolay ve daha duzgun yapabiliyorum
Busratahmaz momyshark1 aynen öyle ağrılar da ilk günkü gibi olmuyo gün geçtikçe vücut alisiyo kolaylaşıyor. İnşallah sonuç güzel olacak 🤗
Eternity momyshark1 1. gun henuz bitti, suanlik iyi hissediyorum, sadece biraz acim ama su ile dengede tutuyorum.
Cisen momyshark1 ben regl oldum neden bilmem ağır geçiyor bu ay iki günlüğüne ara verdim en son 4. Günü yapmıştım perşembe günü 5 ten devam edeceğim
Busratahmaz Eternity kuru meyvelerle de dengeleyebilirsiniz kuru üzüm kuru incir hurma vs.🤗 Ben genelde öyle yapıyorum
momyshark1 Elifmoms venustomris Busratahmaz Mltmdfn Fatmlaelif Eternity naptiniz kizlar sesijiz hic cikmiyor🙈 yaptiginiz gunleri yazın lutfen motive olalım. 7. Gunum bitti 4 video yaptim sürünüyorum resmen. Ama 1 haftada bile fark var. Yarin sabah plcum yapip paylasicam sizinlede🙈
Mltmdfn momyshark1 ay bende istiyorum 3,5 ay oldu dogum yapalı sezeryan bir sorun olur mu acaba dikişlere falan
momyshark1 Mltmdfn sezeryana ilk 4 veya 6 ay spor onerilmiyo diye biliyorum canim ve zorlayici hareketler baya Allah korusun dikisinize felan zarar vermeyin
Busratahmaz momyshark1 aralıklı oruçla da destekliyorum programımı. Ay sonuna kadar böyle devam edecegim. Chloe ting 14 günlük programini da ay sonuna kadar tekrarlayacagim umarım hepimizin sonucu istediğimiz gibi olur 🤗 olacak 💪
momyshark1 Mltmdfn yok kuzum bu ilk gun videolari alttaki linkte var gün gün videolar youtube a yazarak aciyosun videolari her gunun videolari farkli