momyshark1 Kızlar diyetle başlamıştım nasılsa az yiyorum protein ağırlıklı gidiyorum dedim ama maalesef kilom 500-700 gram kadar oynadı. Bu işin sırrı spor egzersiz. YouTube da herhangi pilates hocalarının videolarıyla bile yapsanız emin olun ayda 4-6 cm incelme yaşarsınız. Ama yemeyi de kontrol etmek lazım. Diyetimde hurma ve kuru üzümden başla tatlılar yok. Bolca yeşillik ve yoğurt var. Ara öğünler atlanmamalı. Bir de yatmadan önce örneğin saat en geç 9-9 buçuk arası tarçınlı süt içmelisiniz. Açlığı ve tatlı isteğini bastırıyor.
Ben akşamları YouTube dan Tuğba Yüksel izleyerek 15 günde 5 cm inceledim ve sırf kas yaptım yağ oranım azaldı metabolik yaşım değitşi vücutta iç yağlanma azaldı. Daha da sayabilirim. 🥰
Elinizde sadece pilates bantı olsa bile olur hadi o da yok, kilotlu çorap, yastık, sandalye, havlu.. imkanlar çeşitli 👍🏻
Belirtmek isterim ki önce hafif düzeyde egzersiz başlarsanız hem alışmış olursunuz hem de erken yılmamış olursunuz. Yapamıyorum yoruluyorum deyip bırakmak olur, motivasyon düşmesi yaşarsınız. Bu da size eksi olarak döner. Önce normal orta düzeyde başlayın sonra chloe ting e geçersiniz.