momyshark1 Kizlar varmisiniz 25 gun dayanıp incelmeye🤗 Bu ara cok populer ve inanilmaz incelenler var katilmak isteyen varsa 25 gunde bakalim kac cm incelicez. Bu aksam oglumu uyuttuktan sonra başlamayı düşünüyorum ben💪🏻
venustomris momyshark1 bir sürü videosu var hangisini yapmak lazım acaba emzirdiğini için diyet olmuyor spor yapsam bari ben de katılayım 🥰
momyshark1 Deletedmom328 Gzdegkce Simdik kizlar bi tane bacimiz var suan resmen sosyal medyada challenge olmuş durumda. 2 haftadan 1 aya kadar ücretsiz programlari var. Videolarida youtube da.Ben 25 gunluk olani yapmayi istiyorum, ince bacaklar ve karin😍 Yapan herkes mutlaka incelmis yemesine dikkat etmese bile olcumlerimizi yapalim bu aksam baslayalim 25 guncuk disimizi sıkıcaz sadece
momyshark1 Gzdegkce venustomris Bllmn Woody 15101986 Basliyoruz ozaman kizlar ölçülerinizi ve kilonuzu kaydedin ben başlıyorum surekli birbirimizi takip edelim ben asagiya birinci gun videolarini koyucam 1. Gunde 3 video var Basen 105 Kalca 108 Bel 78 Kilo 64.5 Gun videolari Yapabilen bordo berelidir😍 2 videoyu yaptim sonuncu kaldi. 25 gun challencede burda. Buradanda gun gun takio edebilirsiniz kizlar https://www.chloeting.com/program/2020/slim-thigh-challenge.html
momyshark1 venustomris bende boğazımı pek tutamiyorum. Sitesinde gun gun programlamis hangi gun hangi videolarin yapilacagini. Baya video izledim diyet yapmayip 25 gunde 10-30 cm incelenler var😍
momyshark1 Bllmn yok hayir diuet degil zaten sadece biraz daha dikkatli beslenip (abur cubur, kola, ekmek kizartma felan bunalri azaltsak yeter) spor videolarini yapicaz
biraskmasali momyshark1 ben başladım gerçekten çok etkili ama öldüm yani yaparken 15 dakka sanki 1 saat gibi geldi bana çok yorucuydu 😔 pes ettim
momyshark1 Gzdegkce tabiki 🙈 videonun 1tanesini oglumla beraner yaptim hile sürünüyorum suan 2side aksama kaldi🤗
Woody momyshark1 ben başlamayı düşünüyorum. Hem diyet yapıyorum hem andulasyona gidiyorum şu an. Bir de bunu yaparsam mükemmel olacak 😀 Yarın bi deneyeyim bebişko oyun halısındayken
eymenzeynep Woody merhaba araştırırken yorumunuzu gördüm. Andulasyondan fayda gördünüz mü? Bende diyet yapıyorum ve diyetimi desteklemek istiyorum