ZeynepNur Nnur canim benim kiz sadece mama ile besleniyo 2 ay anne sütü ile beslenebildi mamanin bi tanesi golden goat olan keçi sütü içerikli o yüzden iki farkli mama kullaniyorum sadece keçi sütü vermek ağır gelebilir doktorlarda bu sekilde öneriyo
ZeynepNur Nnur ek gida derken meyve suyu ve yoğurt demek istedim.meyve suyu olarak elma suyu ve havuç suyu veriyorum
pamukseker Nnur aptamil kullanıyorum ben oğlum için kilo alımı gayet güzel üstelik öyle vücudu da şişmedi bu arada ilk 2 ayda ara ara kabızlık oluyordu artık o sıkıntımız da kalmadı cok sukur 😊
PrensessAnneesi Nnur benim bi tanidigiminda bebeği kilo almıyordu doktoru ari mamayı sulu pisirmesini ve 100 ml yapıyorsa 2 ölçek mama 100 ml de sulu ari mamadan koymasını söylemiş sizce ıyi fikir mı denesemmi diye düşünüyorum sizin fikirlerinizi de alayım istedim
Rabia54 Lokma aptamil pronutra mı? Aptamil comformil mi? Ben comformil kullanmaya başladım günde 5-6 kere kaka yapmaya başladı.Yaparken çok ağlıyor huzursuz oluyor.Eğer pronutra kabız yapmıyorsa ona geçmeyi düşünüyorum.
Teslimevera Nnur bende googly diye bı marka kullanıyorum oğlum a karışık meyveli sade ve 🌃 gece için olanı muzlu pirinç unu olarak satılıyor ben gece veriyorum sadece hem tok tutuyor hem kilo açısından iyi geldi gibi yinede sen bilirsin