Lolita Nnur az iciyor kizim ayına gore ben sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.90 cc içiyor 4 ay 14 gunluk
Zeynepaysimam Lolita benim kızımda 4 ay 7 günlük biz 130 cc veriyoruz siz az veriyorsunuz ya bence , 2 gün önce 110 120 cc veriyordum 3 saatte bir acıkıyordu şimdi 4 saati buluyor acıkması
Birinciannesi Zeynepaysimam benim kızım da 4 ay 10 günlük 90cc içiyor fazlasını içiremiyorum zorla 120 lik yapıp içirmeye çalışıyorum çok açsa içiyor bazen o da.Kaç saatte bir mama veriyorsunuz ne kadar aralıkla emziriyorsunuz acaba az kilo alıyor benim bebeğim de 😞
Oozge Zeynepaysimam tabiki sizin dediğinizde doğru olabilir ben baby goat kullanıyorum bitkisel kaynakları süt sekerinden dolayı falan birde türk malı burada üretiliyor
Zsnd Lolita bnm kızım da öyle 90 ancak içiyor bazen az da oluyor ama dediğiniz gibi 1 saat sonra yine istiyor çabuk acıkıyor az içtiği için tam 4 aylık. 120 içse sevineceğim ama bakalım
Zsnd Birinciannesi tam 4 aylık bizim durum da böyle 90 ancak içiyor bazen içermiyor bile mide küçük galiba anlamadım 🤨 bakalım inşallah sağlıklı olsunlar da
Mirve0109 @Eymenecemm aksine bazı doktorlar aptamili önermıyor bile her doktorun önerdıgını sızden duydum ilk defa
Pelinzade nehygmr aptamil daha tatlı diğer manalara göre bizde aynısını yaşadık zar zor diğerlerini yedi
GAMZE2504 Nnur ben 2 ay aptamil kullandım ama çok gaz yaptı Sma mamaya geçtim bende emziriyorum sadece gece yatarken mama veriyorum . Her bebeğin mama sevmeside Farklı oluyor tabi
ZeynepNur Nnur ben kızıma geceleri golden goat gündüz humana veriyorum şuan 3 ay 22 günlük azar azar ekgidayada başladım
ZeynepNur Nnur canim benim kiz sadece mama ile besleniyo 2 ay anne sütü ile beslenebildi mamanin bi tanesi golden goat olan keçi sütü içerikli o yüzden iki farkli mama kullaniyorum sadece keçi sütü vermek ağır gelebilir doktorlarda bu sekilde öneriyo
ZeynepNur Nnur ek gida derken meyve suyu ve yoğurt demek istedim.meyve suyu olarak elma suyu ve havuç suyu veriyorum