Rabia54 Lokma aptamil pronutra mı? Aptamil comformil mi? Ben comformil kullanmaya başladım günde 5-6 kere kaka yapmaya başladı.Yaparken çok ağlıyor huzursuz oluyor.Eğer pronutra kabız yapmıyorsa ona geçmeyi düşünüyorum.
Nazinannesi damlahira kesinlikle katılıyorum ilk 2 ay bebelac normal olan sarı kutuyu kullandim daha sonrası golda geçtik çok güzel doyurucu keşke öncesinde gecseydim diyorum bazen
Zeynepaysimam Nnur kesinlikle aptamil benim kızımda kilo almadı ilk aylar evolvia hipp denedik ama yine almadı en son aptamil kullandım ve kızım kilo almaya başladı
Zeynepaysimam Nnur bizde kabızlık yapmadı , incelemelere göre ilk hipp daha sonra aptamil anne sütüne en yakın mamalar , bizde çok kilo da yapmadı olması gereken kilo aralığında kilo aldı
Nnur Zeynepaysimam Eymenecemm Ilk ay kullandım kabız yaptı ama bilemedim tekrar denemem lazım ozamn. Peki poset olanından mi poser derken paket gibi oluyor ya yoksa kapakli kutu olanından mi kullanıyorsunuz Aptamili
Eymenecemm Nnur aptamil hem tok tutuyor gece uyuma süresi arttı hemde kilo aldırımı güzel bebeğiniz severse aptamil verin bence
Eymenecemm Nnur kapaklı kutu olandan kullanıyorum ben bende bi aydır aptamile geçtim bundan daha memnunum
nehygmr Aptamil i kızım güzelce içiyordu. Similac a döndüm. Bir anda bebegım biberonu bıraktı ve mamayı tukurdu. Aptamil aldım tekrar. Artık onu da almıyor
Eymenecemm nehygmr bende Similac almıştım ilk ay kokusu çok kötüydü burnundan fışkırtarak kusuyordu bi daha almadım aptamili severek yiyor kusmuyor
Pelinzade nehygmr aptamil daha tatlı diğer manalara göre bizde aynısını yaşadık zar zor diğerlerini yedi
Oozge Eymenecemm bence aptamil kullanmayın içerisinde glikoz var çocukları şekere bağımlı yapabilir anne sütünde glikoz değil laktoz vardır hatta hiç bir hayvanın sütünde glikoz olmaz hepsii laktoz icerir o yüzden bence maama alorken buna dikkat edin derim
Eymenecemm Oozge peki doktorların çoğu neden ilk olarak aptamili yazıyorlar ben de bi içeriğine bakayım hiç bakmamıştım
Zeynepaysimam Oozge https://www.instagram.com/p/BoYh-YlHGb2/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=11sqadk9zqxlj Burayı inceleyin lütfen mama da glikoz değil laktoz var 👍🏻
Oozge Eymenecemm genellikle anlaşmalı oluyorlar ben kızımı acıbadem hastanesine götürüyordum orada da ilk aptamil kullanabilirsin dedi doktor ben istemiyorum dedim biz söylüyoruz siz bilirsiniz dedi bence anlaşmaları gereği söylüyorlar tabi günahlarını almayım yinede
Oozge Nnur evet ben kzımdada mama kullanmıstım süt konusunda pek bi şansım olmadı kızıma sma verdim ama soya lesitini içerdğini bilseydim almazdım ozaman bu kadar dikkatli değildim şimdi oğluma baby goat kullanıyorum laktoz içeriyor hemde ayçiçek ve hindistan cevizi kullanılmış o yüzden gönlüm biraz daha rahat ve keçi sütü tozu değil direk keçi sütünden üretilmiş
Canan6048 Nnur bnm oğlum 4 aylık doğduğundan beri aptamil pronutra veriyoruz kabız olmadı hıc aylık 1 kg garanti alıyor hatta bıraz kg önden gidiyormuş o yüzden artık bıraz daha sulandırarak verıyorz☺️