masalsii 2prensannesi_06 benım oglumda emmiyordu sadece uykuya geçişte verdim 2 ay kadar uğraştım o attı ben verdim hiç pes etmedim günden güne emme süresi uzadı uykuya geçişte suan emziksiz uyumuyor mızmızlansa da veriyorum alıyor alıştıgı için
minesz21 2prensannesi_06 kızımın altta 2 dişi var şimdi üst diş yerleri kabarmış o yüzden çok emiyor bu aralar 🤗
2prensannesi_06 Ftrhn zaten ağzının içini gösteren emzikler varya ayicikli desenli onu veriyorum onla alistiriyom oda avent Philips
minesz21 2prensannesi_06 kıyamam kuzuya iyi olsunlar da önemli değil gece gündüz emsinler maşalım 🤷🏻♀️
Melindaninannesi 2prensannesi_06 canım benim kizim da silikon emzik tutamamisti. Hatta midesi bulanmış gibi öğüruyordu. Kauçuk emzik aldık onu çok rahat tuttu tabiki ilk başlarda çok düşürüyor ama o düşürdükçe ben verdim 🤗
2prensannesi_06 Melindaninannesi nuk emzik varmış damaklı bı yuvarlak agzili bide Chicco diye bı marka varmış hangisini aldınız acaba
imgesi 2prensannesi_06 neden alistirmak istiosunki yalanci emziklerin ne faydasi var ben hic vermedm mesela