2prensannesi_06 7 aylik oğlum var yalancı memeye alıştırmak istiyorum avent Philips aldım ayicikli olanından ilk aldığımda emmisti şimdi almıyor ne yapabilirim
Misssimsek 2prensannesi_06 2 aylık.olucaz benim.oglumda almiyor emzik. 24 saat memede durmak istiyor 😣 karnimi zor doyuruyorum gün içinde. Burda dur uyum belki bir çözüm vardir
Ayzmm 2prensannesi_06 Canim trendyolda bibs emzik var emzigi tutmayan bebekler icin hem cok tatli hemde cok kullanisli bi bak istersen👍
minesz21 2prensannesi_06 benim kızım başlarda tuttu sonra gündüz bıraktı sonra gece de almadı öylece bırakmış oldu bende denedim çok ama almıyor 8 ay 12 günlük meme aşığı 🤷🏻♀️
2prensannesi_06 busraduru kucağından inmek istemiyor saat gece 12 1 gibi bı uyaniyo hem yanımda yatmak istiyor hemde emmek istiyor sabaha kadar emiyor alıp yatağına yatiriyim 5 dk sonra tekrar
busraduru 2prensannesi_06 bende istemiyodum emzik tutsun düye kaç tane farklı farklı aldım 10 gün tuttu zorlada olsa sonra yine bıraktı tutmayan tutmuyo şu anda memeyi emzik niyetine kullanıyoruz resmen
busraduru 2prensannesi_06 evt canım benimkide öyle bence ayırma kendinden kucak sevgisi çocugun gelişimi için çok önem zamanla alıştırırsın bunları şimdiden kendinden mahrum etmeki öz güvenli sevgi dolu bi çocuk olsun
2prensannesi_06 busraduru aynen öle benimkide Bebelac mama aldım biberona koyuyom almıyor bende ağzına dikiyorum biberonla
yenidoganhemsiresi 2prensannesi_06 böyle şeyler zamanla meme reddine sebep olur yapmayın. Sütünüz varken bebeğiniz sizi emiyorken neden mama ve biberon sokuyorsunuz araya.
2prensannesi_06 busraduru cnm öylede ev işi yapamiyom afedersin tuvalette bile gidemiyom akşam yemeği yapamiyom
busraduru 2prensannesi_06 ohoo al benden bi tane daha ben tuvalete gitmek için annemi bekliyodum resmen evler alıp başını gidiyoru daha yeni yeni biraz kendi kendine oynamaya felan başladı ama önemli olan çocuk ve yapacak hiç bir şey yok o nasıl isterse öyle oluyo
2prensannesi_06 Misssimsek ben bulamadım karışıyor şuan bile telefonla ilgileniyorumda bana bağırıyor kiziyor
Melindaninannesi 2prensannesi_06 canım benim kizim da silikon emzik tutamamisti. Hatta midesi bulanmış gibi öğüruyordu. Kauçuk emzik aldık onu çok rahat tuttu tabiki ilk başlarda çok düşürüyor ama o düşürdükçe ben verdim 🤗
2prensannesi_06 busraduru öle tabi ama telefona bakiyim diye elimle yüzümü avucluyo benle ilgilen diyo bagriyor
F-Betul busraduru Merhabalar bebeğiniz kaç aylıkken kendi kendine oynamaya başladı? Benim kızım 2 aylık aynı durumdayız daha küçük biliyorum ama ben de lavaboya bile gidemiyorum hatta bu yüzden rahatsızlandım umutla bekliyorum büyüyeceği günleri.
2prensannesi_06 Ayzmm cnm tavsiyen ise aradı aldım bibs emzigini anında tutdu uyuyor şimdi bilerek de indirdim ağzından hiç bırakmıyor normalde öbür emziklerde sevinir devinmez atıyordu ben çekiyorum ağzıyla sıkıştırıyor
busraduru 2prensannesi_06 daha çok küçük çünkü bence biraz daha fazla ilgilenin ve başka şeylere yöndirmeye çalış