[silindi] Lilykus teşekkür ederim 🌸 bebeklerin çoğu renkli gözlü doğar zamanla göz rengi değişir. Kimisi 4 ayda kimisi 6 ayda net rengine döner. Bunu anlamak için biraz beklemek gerekiyor maalesef
TospikOglusum [silindi] aaa ama ben hep bebek.yagi kullaniyrm etrafimfaki herkeste bebeklerine onu kullanmış şuan çok.uzuldum ya inş bir sorun olmaz hemen losyon alicam
[silindi] Asyaipek gazdan dolayı olabilir. Akşamları gaz bebekleri daha çok sıkıştırır ve vücut dinlenmeye geçtiği an sancıyı daha derinden hisseder. O yüzden uykuya geçemiyor olabilir
[silindi] Uzgunanne-- maalesef eğer güzelce karnını doyurduysanız beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok
[silindi] TospikOglusum mama alan bebeklerde mamadan sonra bir iki yudum su verilmesi önerilir oda ağzını temizlemek için mama dilinin üzerinde kalırsa pamukçuk yapabilir o yüzden. Mamadan sonra verebilirsiniz. Kafa yapısı ise sürekli bi tarafa yatıyor ise bozulabilir siz farklı pozisyonlarda yatırın gözetiminiz altınayken de kafasını düz yatırmaya çalışın
[silindi] Mslina sürekli emzirmek bebeğin ayı dolana kadar gereklidir artık bebeğiniz acıktığı zaman bunu hissedip uyanacağı döneme girmiş. Sizin sürekli emzirmenize gerek yok o istedikçe verin yeterli
Gizemmatalay [silindi] sarılık hala var bizde ama değeri 5.1 oğlumun bu gece emzirmesi durumunu etkiler mi peki ?
[silindi] OzgeUyg diş çekiminde size anestezik madde verilmesi gerekecek. O yüzden bi kaç saat emzirmemeniz hatta sağıp dökmeniz gerekiyor. Bunu diş doktoruna sorun. Hangi ilacı verecek kaç saatte sütten temizlenir. Ona göre sağıp o sütü bebeğe vermeyin.
[silindi] Tugce6767 karnına ve poposuna zeytinyağı ile mesaj yapın kakasını yapamadığı için gazı kokuyordur
Tugce6767 [silindi] peki kaç güne kadar kaka yapmaması normal ,devam ederse ne yapalım?ek olarak 52 gündür kananmam devam ettiği için doktor progestan verdi acaba sütümü etkiliyorda ondan kusuyor olabilir mi
[silindi] durukizinannesi10 mutlaka emzirdikten sonra gazını çıkartın şu an rahatsız görünmeyebilir. Ama ilerleyen günlerde gaz problemi başlayabilir. Uyurken kusup kusmuğunu akciğerlerine kaçırabilir. Reflüsü başlayabilir. Yani bunların olmaması için çıkartmak gerekiyor🌸
Gizemmatalay [silindi] ya en güzel haber olabilir mi bu yaaa sarılıktı iki saatte bir helak oluyordum uyandır emzirme bilmem ne 😅
[silindi] Poncim5757 daha çok küçük o yüzden hemen yorulup anne kokusuyla uykuya geçebilir. Siz uyumasına izin vermeyin. Topuklarını sıkın biraz canı yansım ağlasın uyansın emzirmeye devam edin. Beslenme sonrasıda mutlaka gazını çıkartın o yüzden ağlıyor olabilir
Gizemmatalay [silindi] benim sorum kusma ile ilgili. Bazen kesik kesik kusuyor ama bazen sanki bütün emdiği sütü çıkarıyor gibi Ağız dolusu kusuyor. Hıçkırdıkça süt geri geliyo sanki midesinden. Bu neden olabilir ? Şimdiden teşekkürler
[silindi] Gizemmatalay beslenme arasında gazını mutlaka çıkartın tamamen doymasını beklemeden yani. En son beslenme bitince tekrar ve biraz daha deneyin belki çıkarttı sanıp koyduğunuzda daha gazı vardır ve o yüzden kusuyordur. Hıçkırırkende geri kaçabilir mide kapağı aralanıyor o yüzden geri kaçıyor süt. Hıçkırdığı sürece kucağınızda tutun
Berilaktas2020 Merhaba 20 günlük bebeğim var bebeğimin karnı diğer bebeklere göre geniş ve yumuşak bunun sebebi nedir acaba korkulacak birşey mi ne zaman normale döner .hamileyken karın çevresi gelişim geriliği vardı ona bağlı birşey mi şimdiden teşekkürler 🤲
[silindi] Berilaktas2020 bebeklerin kolları bacakları kısa ve zayıf olduğundan karınları büyük, tam tabiriyle kurbağa gibi görülür 🐸 kilo aldıkça düzelir 🌸
[silindi] Dmt58 ateşi 38 in üzerine çıktığı sürece ateş dürücü verebilirsiniz. Bazen 2 3 gün böyle ağrı ateş sürüyor maalesef
Berilaktas2020 [silindi] ama kurbağa karnı ileriye doğru olmaz mı bu bildiğiniz geniş kocaman görünüyor yani😕
[silindi] Berilaktas2020 yayık görünmesi kas tonüsü olmadığından kaynaklı sorun olmaz. Yine de içiniz rahat etmiyorsa kontrolde doktorunuza danışın 🌸