Kocayanakannesi Sunay10 genelde yoğurt, kabak, havuç, patates, elma, muz, şeftali vs diye gidiyor canım. Bu şekilde başlaman yararına olucaktır, bir şey kaybetmezsin
Deletedmom348 Kocayanakannesi Daha kolaymış öyle duydum canım. Bişey de bilmiyorum yapmayı da bilmiyorum araştırıyorum
Kocayanakannesi Deletedmom348 ilgimi çekti benim de sen öyle diyince 🙈 bir çoğumuz bilmiyoruz, bebişlerimizle bir sürü yeni şey öğreniyoruz 🌸☺️
Deletedmom348 Kocayanakannesi Evet birde hevesim çok ne yapıcak falan? Birde alerji riski en düşük yiyeceklerden biriymiş
deryatoprak Kocayanakannesi philips avent buharlı pişirici aldım cok önerdiler haftaya kullanmaya baslayacagım bakalım cok heyecanlıyım🙈🥳
Kocayanakannesi Deletedmom348 kabak için genel olarak öyle diyorlar evet ama burdan bir arkadaşımın bebeğine kabak dokundu mesela, dikkat etmek gerekli 😔
Ozgesma Kocayanakannesi cam rende olmassa olmazımız buhar pişirme mak. Birde kaşık wee babayöneririm aşırı kullanışlı digerleri fasa fiso 🤣
Kocayanakannesi Deletedmom348 o zaman kabak, havuç, patates ardından yoğurt en sonda da meyveler olabilir canım. Sen tam ne zaman başlicaksın ☺️
Deletedmom348 Kocayanakannesi ben 6. Ayı doldurunca yanı Eylül 15 falan. Çünkü karantinadayım doktor kontrolümüz ileri tarihe attı😐