Deletedmom348 almadım henüz, bu postu açtım öncelikle fikir olması adına. Ama aklımda şu şekilde şekillendirdim, buharda pişirici almicam onun yerine aparat alıcam. Cam rende mutlaka alıcam. Tabak ilk etapta kullanmasam dahi ileride kendisi yemeye başladığı zamanı düşünerek oioi’den alıcam. Aynı zamanda kaşığını da alırım sanırım. Ek olarak yumuşak uçlu kıvrılabilen kaşıklardan da almak istiyorum ama marka konusunda henüz karar veremedim biraz daha araştırıcam. Alıştırma bardağı sanırım yine Philips’inkini tercih edicem çok akıtıyor tarzı yorumlar olsa dahi Philips’ten şaşmak istemiyorum. Silikon meyve süzgeci alıcam. Uzun kollu önlükler var giyilebilen fisher price’ın da vardı sanırım e bebeğin kendi ürünü de vardı ikisini de denicem. Dışarı çıkarken kullanabilmek adına küçük kavanozlar alıcam ayrıca şu domates yaptığımız kavanozlar var ya onlardan da alıp yoğurdunu da onlarda mayalamayı düşünüyorum. Kapaklı buzluklardan aldım, kıymasını ve kemik sularını onlarda dondurup parça parça çıkarmak adına. Pekmezi, tarhanası ve yetişemediğim daha pek çok yiyeceği için de penelope gurme ya da makarna vitma sayfalarını tercih etmeyi düşünüyorum. Ek gıda için şuanlık düşüncelerim böyle kuzum 🙈