Eslemssmom Glcnduru 800 kargo sizden instagramdan atsam olur mu fotoğrafını mesaj atarsanız hamidee_esen
Muhammedd23 Glcnduru Meryemtsc @Lipnem61 bayanlar çektim resimleri nerde paylaşayım babycruz var mı buraya atamadım bir türlü ya da nasıl atılır. Kolay resim yükledenzor olur çok resim var
Ebubekirim-61 Yada takas yapmak isteyen olurmu çünkü bendeki daha büyük bebekler için altı ayından sonra falan kullanabilir ama benim şuanda çok ihtiyacım var yavrum sürekli kucağında oluyor hastanelerde 5saat durduğumu bilirim
Muhammedd23 gozde__ sizin aslında fazlaymış ben kırktan sonra hamile kaldım 😣 joie arkalı önlü olanını aldım yan yana olanlarında var ama geniş olur diye almadım
Mrsxscape Muhammedd23 Benimde aynı arabadan var. Oğlum hiç binmedi pusetini sadece aşiya giderken 2 kere kullandik. Portbebeye oturmadi bile. Satmaya kıyamiyorum hatirasi var diye. Inşallah siz alici bulursunuz 🌸
Muhammedd23 Mrsxscape ya benimde çok hoşuma gidiyor belki başka çocuk diyordum şimdi düşünmüyorum kardeşlerime felan vereyim diyordum boşa gitmesin evli değiller. Birde deprem oldu evimiz hasar.aldi ev aldık borç çok ve suanki ev çok küçük. Annemlerde oda ikide bir burda kaldı diyor. Yoksa ilk heves alıp bebeğimizi beklemistik dediğiniz gibi hatırası var
Sahra33 Muhammedd23 benim cok ihtiyacm var durumum olmadigi icin alamamistk😔 eger 500 e verebilirseniz hemen havale edeyim olmaz mi🙏😔
Muhammedd23 Glcnduru Aysegulcc Sahra33 Meryemtsc Bayanlar 650₺ dur son fiyat gerçekten benimde ihtiyacım var yoksa bedava bile verirdim ihtiyacı olana
Sahra33 Muhammedd23 benim cok ihtiyacm var durumum olmadigi icin alamamistk😔 eger 500 e verebilirseniz hemen havale edeyim olmaz mi🙏😔