Muhammedd23 Glcnduru normalde daha fazla düşünüyordum ama beklemesin satılsın istiyorum. Gerçekten sıfır yerinde
Muhammedd23 Meryemtsc malesef daha fazla yardımcı olamam normalde daha fazla düşünüyordum satılsın diye bu fiyat söyledim. 2 ay önce birisi 700 demişti yok demiştim şimdi almış o artık araba. Resmini çekemedim bir türlü dün anneme gidip cekecektim eşim geç geldi gidemedim. Bu akşam ya da yarın elimde resimlerde olur ins.
Eslemssmom Glcnduru 800 kargo sizden instagramdan atsam olur mu fotoğrafını mesaj atarsanız hamidee_esen
Muhammedd23 Glcnduru Meryemtsc @Lipnem61 bayanlar çektim resimleri nerde paylaşayım babycruz var mı buraya atamadım bir türlü ya da nasıl atılır. Kolay resim yükledenzor olur çok resim var
Ebubekirim-61 Yada takas yapmak isteyen olurmu çünkü bendeki daha büyük bebekler için altı ayından sonra falan kullanabilir ama benim şuanda çok ihtiyacım var yavrum sürekli kucağında oluyor hastanelerde 5saat durduğumu bilirim
Muhammedd23 gozde__ sizin aslında fazlaymış ben kırktan sonra hamile kaldım 😣 joie arkalı önlü olanını aldım yan yana olanlarında var ama geniş olur diye almadım