H12345 akillibidikcgty ayy maşallah baya geç olmuş 😃 kilo veremiyorum umudu adet olmaya başlamıştım ama demekki kişiden kişiye değişiyor Belkıde yalan Bilgi tuhh ya😃😥😥
H12345 snil ay nasıl kesicem ki. Bu vakte kadar iştahım fazla yoktu Belkıde ondan almadım ama vermedim de kilo buna bile seviyorum. Lakin su 10gundur acayip iştahım arttı. 6aylik olunca inşallah dayanıp veririm kilo. 😥😌
Deletedmom14 4 ayımız doldu, bugün adet oldum, bakalım eksilme olacakmı.ayni kiloda takılı kaldım ama çok iştahliyim🥴
H12345 Deletedmom14 bende doğumdan sonraki kilo ile duruyorum insallah verirsiniz. 😃benimde iştah baya kabarık . Acayip tatlı yiyesim var
snil H12345 Ben tatlı falan yemedim ama gram oynamıyodu ya doğumdan bir hafta önceki kilomda gezdim aylarca kabus gibiydi 😂 Akşam yemeğini kesmek harika bir şey vücut çok hafifliyor. Başta saatlerini yavaş yavaş erkene çekin 6 5 4 diye sonra yemeğin yerine meyve gibi ara öğün yapın. Zamanla mide küçülüyor vücut alışıyor
kubra9595 H12345 bende gecen ay oldum ilk defa 10 ay 22 gunluk kizim var bi alakasi oldunu sanmiyorum tartildim icin diyorum 55 le 56 arasi gidip geliyorum
H12345 kubra9595 doğrudur canim Belkıde kişiden kişiye değişiyor. Yada yukarda bir arkadaş yazmış gobekteki şişkinlik gidiyor diye belkide kasdedilen odur.
H12345 snil ayy ne güzel anlattınız inşallah yapabilirim. 🙊🙈😃 Aslında iki öğün yiyorum öyle süt olsun diye şunu bunu yapan biri değilim ama galiba o iki öğünde sağlam yiyorum 😃😃
H12345 Deletedmom14 Aynı aynı canım. Yada reçel yemeyen ben rrcele dalıyorum hiç birşey yoksa o an 🙊🙈
iremceren H12345 ayyynı ben adet oldum baya indi karnım ama düzensiz oldu bi kaç kez daha olsa incek gibi
Mucizemm1 Merhaba bende 5 ay oldu bi kere adet oldum bi daha olmadi sizcr normal mi gecen ay oldum 4 aylikkrn bubay olmadim testte yaptim hamilelikde gorunmuyor normal mi sizce
H12345 Mucizemm1 kişiden kişiye değişiyor tabikide ama sizin gibi olan arkadaşlarım var. Katta ilkinde 1 2 gün sürüp 2.ci ayında 6 7 gün sürenler var. Zamanla düzene giriyor sanırım. Siz yinede hamilelik istemiyorsanız tedbirli olun😌
Mucizemm1 H12345 istemiyrm allahim olmayanlara versin ins bebegim daha cok kucuk 5 aylik ama yine de korkiyrm korkuda hergin test yapiyrm 😀 sukur hamile degllim ama hamile olunca testte hemen cikar mi acaba
H12345 Mucizemm1 ozaman dikkatli ol canım. Şuan yumurtalıklarda kndini yenilediği için kalma durumunda çok yüksek 🤗…adet günün düzensiz olduğu için ne kdr suredr bellibolur bilemiyorum canımsın
Woody H12345 diyete başladım 1 haftada 2 kilo gitti bile. Emzirirken dikkat ederseniz çok kolay kilo veriliyor
H12345 Woody hadi yaa . Nasıl becerdiniz. Kısaca özet yapar mısınız Belkıde bizede fikir olur 😍bebeğiniz kaç aylık bu arada canım
Woody H12345 bebeğim 5 aylık. 3 aylıkken de kısa sure yapmıştım. Sonra tatil vs bozuldu.. Sabah kalkınca 1 bardak suya birkaç damla limon Kahvaltı haşlanmış yumurta peynşr zeytin yeşillik domates salatalık. Klasik yani :) 1 2 dilm ekmek hakkım var ama yemiyorum. Ceviz yiyorum onun yerine Öğle ızgara tavuk köfte veya susuz sebze yemeği veya 2 3 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf 1 meyve 10 ceviz ve badem karıştırıp ye Ara öğün yeşil çay ve 2 grissinş/ hurma da olabilir Akşam yine ızgara veya sebze yemeği susuz. Yanına salata veya yoğurt Bilinen şeyler aslında 😀