Bsroknata Ben Ankara şehir hastanesinde yaptım. Odaları ve temizlik bakımından muhteşem. Ama Doğumda çok kötüydü. 4600 gr bebeğim doğdu. Normal denediler doğumhaneye akşam 5 de bi aldılar sonraki gün 9 buçukta odaya çıkarken ailem gördü. Hiçbir şekilde sezaryene alınırken bile ailemle görüştürmediler sadece kapıdan imza aldılar. Dikişlerim çok fazla. Çok derinden dikmişler küçücük bir kısmı alındı gerisi alınamadı. 2.sezaryanda alınır denildi. O kadar kötüydü ki Rabbim bi daha yaşatmasın. 2.40 da bebeğim doğdu 4 de yanındaydım. Anca dikildi...
Eylulycakan Furkansmomy medical park izmir de doğum yaptım özel doktorumu getirtmiştik hastane güzel ama hemşireler tecrübesiz 😏
Bernayilmaz Ben Eskişehir şehir hastanesinde Doğum yaptım aşırı memnun kaldım ebeler oda ilgi alaka özelde Doğum yapsam belki bu kadar olmazdı
PrensesRavza Furkansmomy Ben sancaktepe Ilhan Varank Devlet hastanesinde zorunlu sezeryan oldum doktorlardan da odamdan da cok memnun kaldım
Ela22 Pendik remedy doktorum özel di dışardan geldi hastaneyi ilk başlarda yanı dogumdan önce bakmaya gittiğimde begenmemistim ama iyiki on yargilarima yenik düşmemişim hemşirelerin ilgisi on numaraydı benim icin en önemli unsur buydu zaten. Doktorumdan bahsetmiyorum bile çünkü o zaten bastacimiz Mete Ünal 👍🙏
DamlaGoktug İzmir Atasağlık da doğum yattım. Parana göre, Adamına Göre muamele yapılan bir hastane doğum yaptıktan sonra anladım herkes söylerdi inanmazdım, hiç memnun kalmadım 😏
ilkayksck Furkansmomy ankara çukurambar özel koru hastanesinde yaptım ebelerim çok iyiydi cok yardımcı oldular Önemli olanı o bence dr son anda geldi 😊
Nisosunannesi Eskişehir Osmangazi Hastanesinde yaptım mecburen memnun kaldım zaten erken doğum yaptım kızım 1 ay küvözde yattı ilgileri gayet iyiydi
Liyaa Olivki Fatmanur hanımda doğum yaptım doktorumdan memnundum çok ilgili bir doktordu ama hastanede yaşadığımız sıkıntılardan mı bilmiyorum 40randevum için mesaj attığımda dönüş bile sağlamadı bana
cigddeem_16 Ben Ankara Medical park hastanesinde Doğum yaptım. Hem hastaneden hem dr umdan çok memnun kaldım ama sonrasında bebeğin takibini ya pan yenidoğan çocuk dr undan hiç memnun kalmadık.
Senamiran Medipol mega bağcılar Doktor Duygu ışıl gencer mükemmel bir insan hastane her yönden çok iyi refakatçı çarşaflarınbile hergün değişiyor 👍
ruken2425 SULTANBEYLİ Ersoy hastanesi Kesinlikle tavsiye etmiyorum sırf prim almak için son dakika sezeryana zorladılar bilerek ! Çok pişmanım