Tekmile Kayseri memorial hastanesinde doğum yaptım, ebem iğrenç biriydi ama doktorum bi harika 😇 hemşireler yemekler falan hepsi çok iyiydi memnun kaldım
emine_drsn Fethiye Özel Letoon Hastanesi Atilla Beyde doğum yaptım . Hastaneden , odamdan , ebe ve hemşirelerden , personellerden çok memnun kaldım . Doktorum için zaten memnun kaldım dememe gerek yok çok zorlu bi sezeryan doğumdu kendisine hayran kaldım ❤
cglyn9 Avicenna ataşehirde doktor sibel zorbaş sezeryan doğumumu gerçekleştirdi. Gestasyonel diyabeti olan bir anne olarak çok memnun kaldım doktorumdan ve hastaneden.
Bsroknata Ben Ankara şehir hastanesinde yaptım. Odaları ve temizlik bakımından muhteşem. Ama Doğumda çok kötüydü. 4600 gr bebeğim doğdu. Normal denediler doğumhaneye akşam 5 de bi aldılar sonraki gün 9 buçukta odaya çıkarken ailem gördü. Hiçbir şekilde sezaryene alınırken bile ailemle görüştürmediler sadece kapıdan imza aldılar. Dikişlerim çok fazla. Çok derinden dikmişler küçücük bir kısmı alındı gerisi alınamadı. 2.sezaryanda alınır denildi. O kadar kötüydü ki Rabbim bi daha yaşatmasın. 2.40 da bebeğim doğdu 4 de yanındaydım. Anca dikildi...
Eylulycakan Furkansmomy medical park izmir de doğum yaptım özel doktorumu getirtmiştik hastane güzel ama hemşireler tecrübesiz 😏
Bernayilmaz Ben Eskişehir şehir hastanesinde Doğum yaptım aşırı memnun kaldım ebeler oda ilgi alaka özelde Doğum yapsam belki bu kadar olmazdı
PrensesRavza Furkansmomy Ben sancaktepe Ilhan Varank Devlet hastanesinde zorunlu sezeryan oldum doktorlardan da odamdan da cok memnun kaldım