nerminp Medipol Çamlıca hastanesi çok memnun kaldım. çalışanları da doktorları da çok güler yüzlü ilgili idi.
Rhk01 Seyma43 istanbuldaki devlet hastaneleride böyle olsa keşke özele de bi ton para verip paramızla rezil olup sezaryen oluyoruz..
Zeynep_04 Furkansmomy ben Çanakkale Devlet Hastanesi sezeryan oldum cok memnun kaldım tesekkur ederim hepsine🥰
MKaraevli1 Istanbul silivri medical park 'ta ikiz bebeklerime doğum yaptim doktorum Duygu YARDIM çok ama çok memnunum siddetle tavsiye ederim hic sorunsuz doğum yaptim çocuklarimda da hiç bir sorun olmadi tekrar doğum yapsam yine ayni doktorumu tercih ederim👍👍👍
Yasedem Gunesdogdu evet kayılıyorum size her nereye giderse bir sonraki çocuğumda da onu düşüneceğim inşallah
Tekmile Kayseri memorial hastanesinde doğum yaptım, ebem iğrenç biriydi ama doktorum bi harika 😇 hemşireler yemekler falan hepsi çok iyiydi memnun kaldım
emine_drsn Fethiye Özel Letoon Hastanesi Atilla Beyde doğum yaptım . Hastaneden , odamdan , ebe ve hemşirelerden , personellerden çok memnun kaldım . Doktorum için zaten memnun kaldım dememe gerek yok çok zorlu bi sezeryan doğumdu kendisine hayran kaldım ❤
cglyn9 Avicenna ataşehirde doktor sibel zorbaş sezeryan doğumumu gerçekleştirdi. Gestasyonel diyabeti olan bir anne olarak çok memnun kaldım doktorumdan ve hastaneden.