Hzltml Kartal Vera Hastanesinde doğum yaptım, doktorum Didem Korucu’ydu 😊 çok memnunum doktorumdan da onun sayesinde zor da olsa istediğim gibi epiduralsiz normal doğum yaptım 🙏🏻 Şiddetle tavsiye ederim 👍🏻
Fatosveaselbebek ZuZu97 burda duygu hastanesi var Gaziosmanpaşa da çok güzel ben orda yapamadım Doğumu çok pısman oldum çok güzel hastane normal dogum 1200 sezeryan 1700 tl özel oda hemde
Ezelim İstanbul Sancaktepe bölge Hastanesi'nde doğum yaptım doktorum çok iyiydi her zaman normal doğum taraftarıdır zorunda kalmadıkça sezeryan önermiyor. Çok ilgiliydi Allah razı olsun çok motive etti doğum anında dikiş sırasında vs. Ama bı ebe vardı çok sinir bozucuydu bi tek doktorumdan memnundum
Nehirmasal Furkansmomy Gaziosmanpaşa Şafak hastanesinde Doğum yaptım kendi Drumdu memnunum tavsiye ederim kendisini
Fcrsld Elazığ Özel Doğu Anadolu Hastanesi Dr.Fethi Hanay hastane 4 4 lük olmasada doktorumuz çok iyi ve ilgiliydi Allah Razı Olsun .
Sevdammm08 Ipekbocegi bende orada Doğum yaptım çocuk doktorumuz odur neden memnun kalmadınız acaba özel değilse öğrenebilir miyim ona göre değişirim doktoru
Ipekbocegi Sevdammm08 cok ilgisizdi devamli tahlil istedi bebegimde cok fazla bi sarilik yoktu hastahaneye yatirmak istedi filan hastahaneye para kazandirmak istedi gibi geldi bize zaten daha da gitmedim bize o doktor denk gelmisti ama alper diye bindoktor varmis yine orda o cok iyi diyor gidenler
liyosunannesi23 Zeynoalperen canımdır ya 😍 hakkını ödeyemem valla mükemmel doktor iyiki oyduu diyorum :))
ozge_yasin_budak Furkansmomy İstanbul Maltepe ersoy hastanesi doğum doktorum da çocuk doktoru da hepsi çok iyi yine olsa yine giderim
Olivki Liyaa canım ben de aynı hastanede dogum yapmayı dusunuyordum cok sasırdım yasadıkların korkunc! Dr un kimdi?
Liyaa Olivki Fatmanur hanımda doğum yaptım doktorumdan memnundum çok ilgili bir doktordu ama hastanede yaşadığımız sıkıntılardan mı bilmiyorum 40randevum için mesaj attığımda dönüş bile sağlamadı bana
Gursubuu Etlik Lokman Hekim Dr.Meltem Antalyalı tek kelimeyle muhteşem bir bayan enerjisi sakinliği adeta büyülüyor iyiki yollarımız kesişti.normal dogurduysam o bayan sayesinde 😂