Filizinci Soner pul kanunı devletteydı özele geçti batıbahat hastanesi . Sanki Doğum yapmadım Sezeryan oldum çok rahattım eli hafif mi herkes öyle diyor . İşinde bir numara . Çokta alçak gönüllü iyi birisi
Sibel0637 Malatya turgut özal tıp merkezi ama inanın bin pişmanım sütüm gelmedi göğüs ucum küçük diye hemen bebeğime mama verdiler beni korkutarak sonra doğumda su istedim evden getireydin dediler peçete istedim kullanamazsın dediler sözde devlete bağlı hastane o kadar malzeme geliyo ve inanın hiçbirini hastalara vermiyolar ve çok çemkiriyolar görevliler gelip gidip azarlıyorlar birdaha asla devlette yapmam doğumumu asla.
Ssj Furkansmomy Türkiye Hastanesinde doğum yaptım.. Çok memnun kaldım. Ben nasıl istediysem öyle oldu.. Doktorum Özgür Çetiner.
meryemm_demir İstanbul REYAP hastanesinde sezeryan doğum yaptım. Çok çok aşırı memnun kaldım personeller hemşireler harikaydı yemekleri bile harikaydı çok hijyenikti doktorumda Gönül Kazezoğlu zaten doktorada hayran olmamak elde değil böyle tatlı dilli bir doktor görmedim Hepsinden Allah razı olsun 🥰❤️
Ebruoztn Altunizade Acıbadem habibe seyisoğlu kesinlikle anne sıcaklığı hissettiren , sevgi dolu bir doktor , hastaneden de doktorumdanda inanılmaz derecede memnun kaldım .. tavsiye ederim
Ebruoztn Altunizade Acıbadem habibe seyisoğlu kesinlikle anne sıcaklığı hissettiren , sevgi dolu bir doktor , hastaneden de doktorumdanda inanılmaz derecede memnun kaldım .. tavsiye ederim
Bfsozn Düzce Konuralp Araştırma Hastanesi . Kendi doktorum dan memnun değildim doğumu mu da başkası yaptırdı memnun kaldım 🤙
Kkizilay2 Esenler medipol Dr burcu aydın boyama gerçekten memnun kaldım. Ama ben şanslı hastalardanım, doğumum gece başladı ve benden başka hasta yoktu fazlasıyla ilgi gördüm
Kkizilay2 Esenler medipol Dr burcu aydın boyama gerçekten memnun kaldım. Ama ben şanslıydım o gece, benden başka hasta yoktu
balannesiii Furkansmomy esenyurt reyap hastanesinde doğum yaptım canım doktorum şahaneydi iyiki ona gitmişim 9 ay boyunca her derdimi cekti doğumdads herşey yolundaydı şükür hastane ebelerindende cok memnun kaldım yada bana denk gelen ebe cok iyidi onu bilemiycem🙈
Haticeyusuferen Ben İZMİR Medical hastanesinde Zekeriya Güner doktorum çok memnun kaldım harika bir insan☺️ Hastanede çok güzel gayet ilgililer ☺️
Haticeyusuferen Ben İzmir Medical hastanesinde yaptım doktorum Zekeriya Güner çok memnun kaldım harika bir insan ☺️ Ayrıca hastanede güzel herkes ilgili ve temiz
Haticeyusuferen Ben İzmir Medical hastanesinde yaptım doktorum Zekeriya Güner çok memnun kaldım harika bir insan ☺️ Ayrıca hastanede güzel herkes ilgili ve temiz
Sevdammm08 Ipekbocegi bende orada Doğum yaptım çocuk doktorumuz odur neden memnun kalmadınız acaba özel değilse öğrenebilir miyim ona göre değişirim doktoru