Ipekbocegi Htcomerasafyuce super bende oraya yakin oturuyorum gitmeyi dusunuyorum pzt uc doktor varmis sen hangisine gidiyorsun memnunmusun ?
Htcomerasafyuce Ipekbocegi uzmn doktor nurcan kaya var cnm bebek yogun bakim doktoru cok memnunum ve cevremdeki herkesde o doktira gidiyor tek bir seyi var biraz hizli bi anlatim yapıyor yogunlugundan dolyi o yuzdeb cok dikktli dinlemen lazım yani fikrimi sorarsan tavsiye ederim 👌
MucizemGeldi elfemrh oranin odalari berbat. Ablam ve bikac arkadasim da orda yaptilar ordan biliyorum
ZeynepHafsaa elfemrh Evet katılıyorum size bende o hastanede Doğum yaptım gerçekten odaları çok küçük ya 😕
Asiyebsrn @Furkansmomy yok canim pendik tarafindaki corba ve kompostu verdilersadece bana 😂 cok açtım gozume gozukmedi valla iyimi kotumu hahah
Ipekbocegi Htcomerasafyuce bakalim denk gelirsek ona gideyim en eski oymus sanirim internet sayfasindan baktim😂
Liyaa Furkansmomy kozyatağı centralda yaptım ama hiç memnun kalmadım bir daha kapısından geçmem doktoruma güvendiğim için gittim o hastaneye doğum sancısı diye gittim ama kalp atışşarı zayıf diye acil sezeryana alındım doğuma alınırken üzerimdeki kıyafetleri ortalığa bırakmışlar ve eşimin eline çöp poşeti vermişler ona koymuş kıyafetlerimi o toplamış peşine doğuma girerken boynumdaki kolyede annemden bana kalan alyansı vardı hemşire çıkarırken düşürmüş eşim söylemesine rağmen ilgilenmemiş bile elinde kolyemi sallaya sallaya eşime vermiş yüzüğü sorduğunda eşinizin elindedir demiş boynumdan çıkaran o olduğu halde eşim benle konuştuktan sonra tekrar hemşireye gitmiş ve bakıcağını arayıp haber vericeğini söylemiş ve mesaisi bitince çekip gitmiş hiçbir yetkiliye haber vermemiş hastane yetkililerine bildirdiğimiz halde ilgilenmediler ve hiçbirşey yapmadılar mahkemelik olduk bu durum yüzünden sonuç kamera kaydı yok elimizde demişler ve mahkeme düştü ve 40kontrolü ve toğun kanamadan dolayı randevu almak için doktoruma yazdım çok yoğun parça halinde kanamam olduğunuda belirttim dönüş bile yapmadı ve ben bu hastaneye 4500tl para ödedim herşeyi geçtim kızım kakasını yuttu diye 10gün yoğun bakımda tutuldu 3 gün herşeyi yolunda dendi hiçbir sıkıntısı yok dendi antibiyotik tedavisi için 7gün bekliycez dedi 5. Gün kan sonjçları kötü çıktı dedi çocuk doktoru ve doktor hiç açıklama yapma gereği bile duymadan 10.gün sonunda yoğun bakım hemşiresi sağlıklı diyerek kucağıma verdi sonradan öğreniyorum ki devletten para almak için 10gün yoğun bakımda bilerek tutuyormuş bazı özel hastaneler bir daha kapısından bile geçmem
Yagmurrr Liyaa bendede aynısı oldu canım 38 haftalık doğum yaptım doğumhanede cocuk doktoru gayet sağlıklı ıyı denıldı bebek odasına hemsırelee goturdunde ustunu gıydırmek ıcın solunum sıkıntısı olduğu soylenmıs baska hastaneye sevk edıldı bebeğım 13gun sonra kucağıma aldım 38 haftalık bebeğın nasıl solunum sıkıntısı olur hala anlamıs deılım bende sefakoy medıpol hastanesınde doğum yaptım buarada
akillibidikcgty Liyaa benim ablamda orda doğum yaptı . Benim bildiğim kolay kolay seZeryana almayan bir hastane. Hatta Ablam son anda dayanamadı sezeyana alın beni dedi almadılar . Talihsiz birşey olmuş . Geçmiş olsun .
Liyaa Acemi_ogretmen_annee çok şanslısınız Çok beğeniyorum o doktoru instagramdan takip ediyorum keşke Ankarada olsaydım
beybiliboy Ankara medical park çoook memnun kaldım çok şükür, hemşireler, çalışan personel herkes çok ilgili ve güleryüzlüydü, 3 gün kaldım otel konforundaydı herşey iyi ki tercihim orası olmuş
MucizemGeldi Esenyurt Reyap Hastanesinde yaptim doktorumdan odamin ferahligindan hemsirelerden cok memnun kaldim ☺️
Cagla87 MucizemGeldi Ben de Reyapta doğum yaptım. Doktorum, hemşireler ve odalar gayet iyiydi. Ancak hiç gerek yokken 11 gün küvözde tuttular kızımı. Fırat doktora hakkımı asla ve asla helal etmiyorum.
bng_bng Ipekbocegi gercekten cocuk doktorları cok kötü bir kere oglumu götürmek zorunda kalmıştık o kadar ilgisiz davrandilar ki sanki orda zorla tutuyolar onları
Duygual Poyraz Ben de İstanbul Koç Üniversitesinde doğum yaptım. Hastaneden de doktorumdan da çok memnun kaldım. Bebeğim prematüre doğdu 2 hafta küvezde kaldı. Hala bebeğimin kontrollerine gidiyoruz. Sizin doktorunuz kimdi?
DysAk Furkansmomy istanbul Gaziosmanpaşa yeni yüzyıl Üniversitesi Hastanesi nde doğurdum normal Doğuma 4500 tl para verdim paramla rezil oldum tarlada doğurur gb doğurdum kimseye tavsiye etmiyorum giden varsa biran evvel kurtulsun oradan
Dennismom DysAk dr un kimdi? Bende orda yapicaktim ama dr um ayrıldı memoriale gecti bizde onunla birlikte biraktik gopu..
ARZU83 Furkansmomy İstinye Üniversitesi Medical Park Gaziosmanpaşa hastanesinde doğum yaptım. Ben memnun kaldım. Anlaşması olduğu için doktorum dışardan geldi. Hastaneden daha çok doktorum ilgilendiği için hiç bir sorun yaşamadım.
Ikimelekannesi_zz ARZU83 ben de çakmak erdem hastanesinde Doğum yaptım ikizlerime allah razı olsun hemşireler doktorlar hastane cok ilgili ve rahat ettirdi beni. Ben bi daha olsa yine orda doğururum. Gülçin demirdöven doktorumdy allah bin kere razı olsun bir gram acı agrı hissetmedim çocuklarıma da küvet de cok iyi baktılar ❤️❤️❤️
Ikimelekannesi_zz ARZU83 çakmak erdem hastanesinde Doğum yaptım ikizlerime allah hepsinden razı olsun doktorUm Gülçin hanımdan hemşirelere ve yogun bakımda olan hemşire arkadaşlar bebeklerime cok iyi Baktılar allah razı olsun ben cok memnun kaldım bir gram agrı sızı hissetmedim
Duygual Poyraz Ebru Çelik’ti doktorum. Bi ara erken doğum riski ve doktorumun iznine denk gelebileceği sebebiyle Ebru hanım Engin beye devredecekti, ama izne çıkmadan doğum oldu. 13 Ağustos’ta doğum yaptım, siz ne zaman yaptınız?