Furkansmomy kozyatağı centralda yaptım ama hiç memnun kalmadım bir daha kapısından geçmem doktoruma güvendiğim için gittim o hastaneye doğum sancısı diye gittim ama kalp atışşarı zayıf diye acil sezeryana alındım doğuma alınırken üzerimdeki kıyafetleri ortalığa bırakmışlar ve eşimin eline çöp poşeti vermişler ona koymuş kıyafetlerimi o toplamış peşine doğuma girerken boynumdaki kolyede annemden bana kalan alyansı vardı hemşire çıkarırken düşürmüş eşim söylemesine rağmen ilgilenmemiş bile elinde kolyemi sallaya sallaya eşime vermiş yüzüğü sorduğunda eşinizin elindedir demiş boynumdan çıkaran o olduğu halde eşim benle konuştuktan sonra tekrar hemşireye gitmiş ve bakıcağını arayıp haber vericeğini söylemiş ve mesaisi bitince çekip gitmiş hiçbir yetkiliye haber vermemiş hastane yetkililerine bildirdiğimiz halde ilgilenmediler ve hiçbirşey yapmadılar mahkemelik olduk bu durum yüzünden sonuç kamera kaydı yok elimizde demişler ve mahkeme düştü ve 40kontrolü ve toğun kanamadan dolayı randevu almak için doktoruma yazdım çok yoğun parça halinde kanamam olduğunuda belirttim dönüş bile yapmadı ve ben bu hastaneye 4500tl para ödedim herşeyi geçtim kızım kakasını yuttu diye 10gün yoğun bakımda tutuldu 3 gün herşeyi yolunda dendi hiçbir sıkıntısı yok dendi antibiyotik tedavisi için 7gün bekliycez dedi 5. Gün kan sonjçları kötü çıktı dedi çocuk doktoru ve doktor hiç açıklama yapma gereği bile duymadan 10.gün sonunda yoğun bakım hemşiresi sağlıklı diyerek kucağıma verdi sonradan öğreniyorum ki devletten para almak için 10gün yoğun bakımda bilerek tutuyormuş bazı özel hastaneler bir daha kapısından bile geçmem