tugceo92 Furkansmomy delta da yaptım doktorum Tahir bey on numara beş yıldız bi adamdı. Her zaman herşeyle ilgilendi sağolsun çok memnun kaldım ❤🙏
Cagla87 MucizemGeldi Ben de Reyapta doğum yaptım. Doktorum, hemşireler ve odalar gayet iyiydi. Ancak hiç gerek yokken 11 gün küvözde tuttular kızımı. Fırat doktora hakkımı asla ve asla helal etmiyorum.
MucizemGeldi Cagla87 gecmis olsun canım. Neden öyle bise yaptilar ki sonuc olarak özel hastane gerci paranın peşinde
Kubiii_ylmz Cagla87 ben de reyapta yaptım doktorum ışık hanımdı çok memnun kaldım çocuk doktoruna nereye gidiyorsunuz acaba?
Btleylul_05 Furkansmomy Özel Medicana kızıltoprak hastahanesi Fenerbahçe kalamışta yaptım çok memnundum doktorumdan da hastahaneden de
Hamza_2019 Konya Özel belediye Hastanesi'nde yaptım çok memnun kaldım Dr um ve hemşireler den tekrar düşünsem yeniden tercihim orandır herkese tavsiye ederim 🥰🥰
Mira_ipk Ankara Hacettepe de doğum yaptım,9 ay boyunca da kontrollerime oraya gittim,doktorlardan hemşirelerden çok memnun kaldım çok ilgiliydiler,sadece sanırım hafta sonu olduğu için tuvalet temizliği düzenli değildi😏
Zumraderya Mira_ipk özele mi gittiniz normal polikinlik Dr larina mi?ben de orda doğum yaptım bir sıkıntım yok ama para göz bir hastane güya özel ama hiç bir ayrıcalık olmadı boşuna para verdim o kadar.oda yok diye suyum geldiği halde beklettiler.. sırf yatak parası almak için bebek zayıf diye 5gun yatirdilar daha neler neler...
YagizES Furkansmomy antalya uncalı meydan hastanesinde doğum yaptım ebeler herkes çok iyiydi çok ilgiljlerdi. Doktoruma gelince çok güzel bi insan. Çok güzel ilgilendi iyiki böyle doktorlar var 🙏
elmalikurabiye Furkansmomy kayseri memorial dr um nilgun avsar benzer. Herseyden bastan sona cok memnun kaldim.
Minikayaz Furkansmomy medihause hastanesi beylikdüzü yukardekiler iyiydi ama ameliyathanedekilerin ağzı bozuk dalga geçer gibi kendi aralarında küfürlü konuşmalar falan doktorlar da doğru dürüst ilgilenmedi bana göre laf çok icraat yoktu 👍
giz Furkansmomy Dokuz eylul universitesi hastanesinde yaptim 😊 son dakika oldugu icin sans eseri harika bi erkek doktora denk geldimm cok anlayisli genc bi doktordu. Hasta bakicilari da harikaydi 🙏 temizlik yonundende guzel bir hastane 😍
Kumsalsmom Esenler avicenna da yaptım ve doktorumdan çok çok memnunum hastane ve ekipten de çok memnun kaldım
ikibaloglaninanasi deletedmom913 dr tercihi yapılabiliyor mu kadın dr istendiği halde erkek dr felan girebiliyor mu doguma Cebeci de
blzylcnsy bandırma devlet hastanesinde yaptım. sanki devlet değil özel gibiydi ebelerden cok memnun kaldım cok iyilerdi ama sezeryan yapmak durumunda kaldım o günün icapcı doktoru da cok iyiydi sezeryan dikişim bile mükemmel. sadece kadın doğum servisinin hemşirelerini beğenmedim zar zor dayandım kavga etmemek için onlar dışında özelde yapsam aynı rahatlıkta olurdum ☺️
Aminehira İstanbul Koç Üniversitesi hastanesinde 2 ay önce Doğum yaptım. Doktorum,hemşireler,hasta bakıcılar,yemekler herşey çok güzeldi. Çıkmak istemedim nerdeyse çok rahattım😀 tekrar Doğum yaparsam yine orayı tercih ederim.
ikibaloglaninanasi Verahu unv Hastanesi orası ama dr tercihimiz olabileceğini demişti biri ondan sordum
Esiladuru Furkansmomy mersin forum yasam hastanesi hastane ve doktorumdan memnundum ama o havali hemsireler sinir etmisti beni bi agri kesiciyi 4 5 saate yaptilar agridan titremiştim apidural takiliydi o agri yapiyor sandim cikartin dedim agri kesici yapmicaksaniz bana diyor hemsire ben agri kesici yapicam siz çıkartın diyorsunuz cikartimmi dursunmu dedi bende dedim kac saat oldu bana gelip lavaboya cikin diyorlar zar zor kalkip lavaboya gidiyorum ne gelen var ne giden sonra agri kesiciyi yapti baska bir hemsire geldi ozur diledi sorunlu hasta var dedi
Gizemmilaa Reckless ben de Beylikdüzü medilife Selda hanım çok çok çok memnundum doktorumdan hastane de iyi hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz