Çamlıca medipol asla tavsiye etmiyorum hiç memnun kalmadım. 40+5 de gece gittik hareket hissetmeyince acilde doktor baktı eşi yaşlanmış suni vericez dedi yok şöyle böyle diyip bi güzel korkuttu kendi doktorunu beklicez diyip sırf para için yatış verdirdi geceden. Sabaha kadar odada uyudum kendi evimde de uyurdum bedavaya sabah doktor geldi bağırtarak muayene etti açlma yok dedi ama sancım vardı suni sancı verdiler 8 saat onu çektim sonunda gelip muayene etti bi ebeyle birbirlerinin suratına baktılar açılman yokcanım zatennsen çok bağırıosun muayenede normal de doğuramazsın sezeryan olucaksın dedi kesinlikle yalan söyleidğine eminim çünkü çıkış saati gelmişti. Ailemede ben giyinirken bu normal doğuramaz zaten yapamaz şu bu ben kaç kere muayene oldum bi bağırtan sensin!!!! Ameliyathanede bi yüzüme bakmadı destek olmadı. Çıktık çocuk hemşireleri senin göğüs ucun yok emziremesin diyip uç aldırdı uğraşmadılar bile mama yedirdiler
2 hafta uçla emdi hiç kilo almadı zayıfladı bide çocuk sağlık ocağında ebe odada göğsümü açıp gösterdi kızdı bide ne güzdl ucuvar hem olmasada emer dedi öyle güzdl tuttrudyki çocuk o günden sonra normalin üstünde kilo almaya başladı he bu arada 1500 sezeryan diye girdik 2500 ödeyerek çıktık
spinal ol dediler zorla çünkü spinal anestezi için 500 tl fark varmış bize söylemediler gece bize zorla boiuna yatış verdikleri içinde ekstra 500 ödettiler!!! asla memnun kalmadım.. doğumdan 15 gün sonra mastit olup acile gittiğimde de göğsüme bile bakmadan çıkan ateşim için parol verdi onun içinde 208 tl ücret aldılar bi daha ateşim çıkarsa parol içicekmişim niye içiyorum belli değil.. doktor zaten ameliyata girdi ben göğsümü katta sağdırırken,, çıkınca yanına gidelim dedik ben bişey gerek görmedim ateşin çıkarsa parol iç.. tekrar ateşim çıkınca hast aradık asistanıyla konuşturdu kavga etti bizle niye aradın gece gece dedi ateşin çıkar nemvar bunda dedi bende mastit olmuş olabilir miyim dedim olabilir ne var her kadın oluyo ben bi gedaviye gerek duymadm ateş olursa iç ilacını deri direk suratıma kapattı bu arada doğumu yaptıran doktor farklıydı bu kadın farklı ...gece tekrar ateşlenince ümraniye devlete gittik o kadar güzel ilgilendilsr ki muayene etti sezeryen yerime baktı kanama vs mi var acaba diye dakikalarca muayene etti göğsüme baktı zaten direk mastit olmuşsun dedi antibiyotik tedavisi uyguladılar onlar sayesinde kurtuldum keşke doğumumorda yapsaymışım devlete çok karşıydım pişman oldum....