EsmaTugra Uyumazsa büyümez bu çocuk böyle olmaz bunu düzene sok... Çevre baskıları kendileri mükemmel çocuk büyüttü çünkü. Tüm kaygılarımın gereksiz olduğunu öğrenmek 😌 teşekkür ederim paylaştığınız için 👏
Gizemmmm umaydilara Benimde kafam karıştı...🤔 anne iç güdülerimm bu yazıya evet diyo ama bide düşünüyorummm kii uyku düzenide önemli bişey yanlış yaptıysak baştan düzeltmek lazmm diyee bilemiyorumm kafam acayip karıştıı🥴
umaydilara Gizemmmm işte diyorki o dünya ile hisleri ile dıyuları ile başa çıkmaya çalışırken saati saatine bir düzeni olamabilir kasmayın diyor. Duyu bütünleme ile ilgili bir post açmıştım onu okursanız çok faydalı 😊😊
Mervesya umaydilara gerçekten sonuna kadar okudum şiddetle okudum oğlumşa aynı yayaktayım sarıla sarıla koklasarak uyuyoruz ve bundan dolayı oğlumun yuzunde mutluluğunu goruyorum resmen 👍
Mervesya Allah aşkına uyku duzenı yeme duzenı şu düzenı bu duzenı bı rahat bırakalım bebekleri yaa farkındaysanız bebek o daha bebek neden bu kadar duzen tertıp askeriyede mı yetısıyo anasının yanında mı bırakın istediği saatte yatsın kalksın cocuk yaa bı rahat bırakın su bebeklerı ınanın o zmn daha keyıflı olacaklar zamanlada kendılerı belırlesınler uykusunu bırı sıze hergun 6 da kalk 9 da yat 5 de nefes al 7 de nefes ver dıye talimatta bulunsa ? Yetıskınler uykusu geldıgınde uyuyor bebeklerede aynı saygıyı gösterin lütfen evlat yetıstırıyoz robot degıl
GmzSnn umaydilara mesLa öğLe uykusuna yatan kuşum şu an itibariyLe 2 saattir uyuyo haLada uyanmadı bu normaL bebek uykusumu 😏😏😏