Arven10 umaydilara çok güzel destekleyici bir paylaşım olmuş teşekkürler 😊 uyku eğitimi adı altında ticari faaliyetler çok revaçta her bebek eninde sonunda öğrenir uyumayı 😊
Joipt umaydilara Keşke daha önce denk gelseydim dediğim bir makaleydi. Teşekkür ederim paylaştığınız için 🤗
SibelS umaydilara son zamanlarda okuduğum 7 aylık kızımın uykusu ile ilgili endişe duyduğum noktalarda endişelerimi gideren, bana en iyi gelen makale oldu paylaştığınız için teşekkürler
EsmaTugra Uyumazsa büyümez bu çocuk böyle olmaz bunu düzene sok... Çevre baskıları kendileri mükemmel çocuk büyüttü çünkü. Tüm kaygılarımın gereksiz olduğunu öğrenmek 😌 teşekkür ederim paylaştığınız için 👏
Gizemmmm umaydilara Benimde kafam karıştı...🤔 anne iç güdülerimm bu yazıya evet diyo ama bide düşünüyorummm kii uyku düzenide önemli bişey yanlış yaptıysak baştan düzeltmek lazmm diyee bilemiyorumm kafam acayip karıştıı🥴
umaydilara Gizemmmm işte diyorki o dünya ile hisleri ile dıyuları ile başa çıkmaya çalışırken saati saatine bir düzeni olamabilir kasmayın diyor. Duyu bütünleme ile ilgili bir post açmıştım onu okursanız çok faydalı 😊😊
Mervesya umaydilara gerçekten sonuna kadar okudum şiddetle okudum oğlumşa aynı yayaktayım sarıla sarıla koklasarak uyuyoruz ve bundan dolayı oğlumun yuzunde mutluluğunu goruyorum resmen 👍
Mervesya Allah aşkına uyku duzenı yeme duzenı şu düzenı bu duzenı bı rahat bırakalım bebekleri yaa farkındaysanız bebek o daha bebek neden bu kadar duzen tertıp askeriyede mı yetısıyo anasının yanında mı bırakın istediği saatte yatsın kalksın cocuk yaa bı rahat bırakın su bebeklerı ınanın o zmn daha keyıflı olacaklar zamanlada kendılerı belırlesınler uykusunu bırı sıze hergun 6 da kalk 9 da yat 5 de nefes al 7 de nefes ver dıye talimatta bulunsa ? Yetıskınler uykusu geldıgınde uyuyor bebeklerede aynı saygıyı gösterin lütfen evlat yetıstırıyoz robot degıl
GmzSnn umaydilara mesLa öğLe uykusuna yatan kuşum şu an itibariyLe 2 saattir uyuyo haLada uyanmadı bu normaL bebek uykusumu 😏😏😏