Bircorekannesi BBK ben doğdu doğalı yaptırıyorum, çok memnunum canım sakinleştiriyor bebeğimi, ilk 7 gün yaptırma niyetindeydim nasip olmadı pandemi döneminden dolayı maalesef ki, güvenilir hijyenik bir yer bulursan mutlaka tavsiye ederim
melikeet @BBK Güvenilir bir yer bulursam bende yaptırmayı düşünüyorum. Bebeklerde kuyruk sokumundaki morluk omurilik sıvısının tam dolaşım sağlayamamasından olur. Yani dolaşım bozuklugu oldugunun belirtisi hacamat bunun için cok faydalı
BBK melikeet cok tesekkür ederim. Evet o morluk kücük kizimda var ama öyle bi sebebi olacgini düsünmemistim ona da iyi geliyormus
Perissmom Bircorekannesi of ya bi bi bitin artık, tamam çok bilimsel NEJM’da yayınlanmış😒 ACABA dedim kaç ml kan akıtılıyor nereden bileyim bebek daha, biz kadınlar 80ml regl döneminde kaybedip demir eksikliği yaşayabiliyoruz.
BBK Zhnce evet siddetli kadintilarimiz var degalarca hadzaneye yattik olaclar kremler vs cözüm olmadi
BBK Papatyasevdalisi evet sünnet olmasi bana güven veriyor ztn kendim yaptirdim ama bebeklerim cok kücük ondan tecrübeli annelerden bilgi almak istedim
Papatyasevdalisi BBK benim kizim 6 yasina girdi onada yaptircm insaAllah digeri daha cok kucuk ilerde onada yaptiririm insaAllah 😊🤲
BBK Kbrakurt cok sevindirici azda olsa ilerleme kat etmesi mutlu etti. Insallah daha da güzel sonuclar elde edersiniz
BBK incidenizzz cok tesekkür ederim cok sevindim. Bi cok seye faydasi var iste ama baya bi ön yargiliyiz bu konuda kendim dahil. Kendime yaptrdim ama cocuklarimdan etraftan söylenenler yüzünden korktum acikcasi
BBK Purelove aci cekilmiyor kendim yaptirdim ama hemen böyle yaptiranlar caniymis gibi yaklasmayin. Gercekten care ariyorum herseyi arastiriyorum🤷🏻♀️😔
Zhnce BBK yaa anladım 😊 Insallah tedavisi vardır zor bi durum okudum yazdıklarını ama bence hacamat yaptiracaksan bile iyice bi araştır oyle yaptır Insallah kuzular iyileşir en kısa zamanda
NrYlmzTsr BBK çaresiz kalmanızı anlıyorum ama bir bebeğe yapılmasını uygun bulmuyorum. Kendime 3 Kez yaptırdım, migren için şifasını buldum fakat çok zor dayanabildim. Bebek için zor olur